If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
treaba cu votatul si cu ban-ul e cea mai mare prostie . probabil s-au gandit cei ce concureaza sa voteze numai prieteni lor de pe logan club . sa nu cumva sa castige alti . in fine .
cu ideea cu locatia pt intalnire sunt de acord . la sala sporturiilor e tot timpul lume . la iulius ar fi cel mai bine ...
Ahoeee! Nepoteii mei!
Am lipsit si io o tara (tzira da nu am voie ca e mirc si deranjez) si uite ca ati inviat. Bravo dorutu pentru ca ai scapat de ban, Cata Sparco sa va fie rusine ca nu scrieti mai des (la fel si celorlalti pe care-i doare faptul ca avem admini asa severi, scuze adminilor pentru sinceritate), Cezare ce oferte mai ai inafara de servetele. Ai tot promis poze cu loganistul mic. Pune tricoul pe el si aparatul in functiune. Va tuca(tzuca) unchiul pe toti.
Haideti sa votam. Nu faci un sondaj Keanule? Ca si locatii cred ca ar fi Iulius Mall, Sala Sporturilor, Polus, Real si altele daca mai stiti voi. La sala sporturilor nu stiu cat mai putem intra din cauza barierei. Poate o sa intre in functiune in curand.
Iar ca sa vorbim de voturile pentru Concursul "Best Logan Club Car", unde a fost conditia cu cele minim 150 de posturi ca pot vota, e din cauza, cred eu, ca sa nu intre "concurentii" sa isi faca 15 mii de conturi si sa se voteze singuri. Oricum nu cred ca e o problema atat de importanta...
PDM-ule nu vezi oamenii care lucra sub podul de la Km 50+829 la coborarea de pe A3?
Solutia cu 150 posturi minim era pentru ca sa nu se faca clone si sa se voteze singuri.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment