Originally posted by KeanuRev
View Post
Intalniri Loganclub Cluj
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by robotu_gyj View Postok am sa vin si eu dar de la ce ora???LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Stickere/ Suporti Intarzie
) Ma daca esti in plopilor la Pretina viu )) pana in marasti mi cam tarsa sa viu abia ma trezesc la 11 jumate sa ajung pe 12 dapey daca vin pana in marasti ii cam bai
Am si o veste foarte proasta din pacate NU vor ajunge Suporti de numere din pacare la fel si stickere dar, facem cheta de inca 1 leu de persoana pentru taxele postale avand in vedera ca. virgula coletul ii 15 lei transportul doar. Pune cine vrea Vam pupat :* :* Si va astept DUMINICA ORA 12 pe Platoul Salii Sporturilor in Fata la PArcul Babes !LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
meeting cluj azi 10 02 08
cateva poze si filme de la intalnireAttached Files
Comment
-
Poze Intalnire Logan Club Cluj Editia a 5 a
A fost super oricum Chiar daca am fost putini Recuperam DUminica vin si stickerele si suporti o sa fie mai bestial duminica sa tina vremea cu noi numa;) si o facem calumea o sa revim mai tarziu cu ceva poze si eu
Si am revenit cu poze si am avut si un membru nou la intalnire pe licu ;) bine ai venit.
Duminica viitoare speram sa ajunga si Stickerele/Suporti de numere si vedem montam si ce mai facem a fost un numar de 6 persoane printre care si robotul cu honda, am facut o mica plimbare pana in Lona( 7-8 Km de Cluj ) am baut un suc si am venit inapoi a fost frumos speram ca duminica viitoare sa fie un numar mai mare.Last edited by KeanuRev; 10 February 2008, 23:30.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
pune si filmuletele keanule sa ne vedem in actiune
Comment
Comment