Multumim Azi intalnire loganclub prezenta obligatorie pentru toata lumea care nu ii beteaga )
Intalniri Loganclub Cluj
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
-
domnu cu beregata, mai pasuie si tu oamenii muncii .... Uite aici un site daca ai nevoie de injectoare curate.. http://www.efix.ro/
Comment
-
Buna seara dragi colegi si coforumisti.. Vin si eu la voi cu o intrebare.. Exista cineva dintre voi care are drum la Bucuresti saptamana asta, si mai are ceva loc in masina sa-mi ia si mie de la cineva 4 cauciucuri.. Daca este cineva care ma poate ajuta in acest sens, il rog a ma contacta pe privat ca sa punem detaliile transportului la punct.. Mii de Multumiri!!!
Comment
-
Cam tarziu am vazut mesajul.. cand mai ai nevoie de transport cluj bucuresti dami un pm.. si te rezolv.. valabil pentru oricine...LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
salutare domnilor........
Ce ziceti de o "comuna" la Alba?
Pe 28.11.2010?
Comment
-
Eu le-am propus la meseriasi acuma sa vedem ce zic.... sa nu uitati de intalnirea de azi la ora 17 !LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Originally posted by carcotashul View PostStie cineva de unde pot sa cumpar o bucata de folie de carbon sa imi inbrac consola centrala? Daca se stie si un pret la mp sau cum se vinde ar fi super. Multumesc
Comment
-
La multi ani ROMANIA!
Prieteni, de ziua TARII noastre si a noastra, a tuturor, va doresc sa fiţi mândri ca sunteti români!! Bucuraţi-vă de acest prilej în fiecare secundă din viaţa voastră si nu lăsaţi pe alţii să vă strice acestă bucurie!
La multi ani ROMANIA! La multi ani ROMANI!
Sa va distrati cum stiti voi mai bine astazi! http://www.youtube.com/watch?v=Dva6BDriqvULast edited by Cobra7; 1 December 2010, 10:52.:P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:
Comment
-
Duci un bec xenon la voi la brasov? daca ajungi pe la noi?LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Sania s-a rupt, renii au murit de frig, eu mi-am rupt piciorul si am ramas intepenit in horn, spiridusii sunt la femei..anul asta cadouri n-avem Semnat Mos Craciun! La un brad impodobit Mos Craciun nu a venit Cozonac si prajitura Nu mai vrea ca-i rupt in gura Vrea doar bani si bautura Un Craciun Fericit!Last edited by crististreulea; 25 December 2010, 12:47.
Comment
Comment