speram ca vor fi mai multi din cei care promit data viitoare
Intalniri Loganclub Cluj
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Scuze da am uitat uite acum ca citesc mi-am dat seama ca azi trebuia sa vin))) si eram chiar acolo aproape in Plopilor
))) De fapt am uitat ca azi i duminica
))))))... KeanuRev sa iti dau nr meu de tel dat viitoare sa im idai un apel sa imi amintesc
Comment
-
Originally posted by horiavd View PostSalutare!
@KeanuRev...unde gasesc in Cluj un magazin specializat in audio auto (golanelu meu a venit doar preechipat radio si as vrea sa iau cate ceva)?
multumiriBIne ai venit pe forum
Eu mi-am pus instalatia si subwooferul la Audio Top daca vrei vin cu tine intr-o zis sau mai este ceva magazin langa aeroport unde sunt halele acelea. AIci ai nr meu 0743028440
Haidetzi Oameni ati auzit ce a zis @CosTin87SIE Facem o lista separat aici cu cei din cluj care vor Stikere respectiv Suporti Numere ! Duminica Ora 12 Intalnire LoganClub Sala Sporturilor In fata la Parcul babes Mai multe detalii aici
Lista fiind urmatoarea :
1. KeanuRev - 1 Set Stickere/2 buc Suporti Numere
2. sebi4fc - 2 buc Suporti Numere
3. mitty - 1 Set Stickere/ 2 buc Suporti NumereLast edited by KeanuRev; 29 January 2008, 22:00.LAUREAT 1.5 DCI
INTILNIRE LoganClub DUMINICA
Enter the Matrix
Comment
-
A fost super azi ce-a de-a 4 Intalnire LoganCLub CLuj
au participat destul de multi oricum parerea mea ca a fost cea mai tare dintre toate si vremea a tinut cu noi. Sa promis un filmulet
cu intalnirea si sper sa reusesc mai spre seara sa pun mai multe poze.
LAUREAT 1.5 DCI
INTILNIRE LoganClub DUMINICA
Enter the Matrix
Comment
-
Originally posted by sebi4fc View PostStiu ca are 86 si eu am 84cpsi el i mai gras ca mine cu vreo 5 kg
)))))))))
PS: Salutare la toti forumisti...pun si eu doua poze: una cu masina mea si una de la intalnire
Comment
Comment