Deci cum mergi dinspre Centru spre Ira, dupa ce treci de semaforul de la "sapca" imediat pe dreapta e un magazin de piese auto, urci niste scari.
Intalniri Loganclub Cluj
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
La mine a fost ) zapada totala masina era ingropata in zapada) asa ca nu am reusit sa va onorez cu prezenta. duminica vin sigur.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Domnu cobra pai bineinteles ca cu tractiune fata.ai vazut logan cu tractiune spate???
O intrebare de urgemta mare.Mii so aprins um bec un bor.becul este de la airbeg.de ce sa aprins ca ala nu se aprinde veci.am in lateral la bord pe partea dreapta un buton care ii dau on off.si se aprinde in bord ultimul bec din alea patru.mie mii so aprins al doilea chiar ala dupa abs.dupa ce sa incalzit masina mii sa stins inapoi.imi poate zice cimeva de ce sa aprins in primul rand.
Comment
-
Ideea ii ca trebuie pus pe tester.. asa numa din vazut... poate fi multe motive.. mai ales ca ti sa si stins... In alta ordine de idei maine ora 17 Intalnire loganclub cluj la sala sporturilor !LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment