Originally posted by calin65
View Post
Intalniri Loganclub Cluj
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pai nu sa tinut eu am fost plecat... si nu mi se parea normal sa fac intalnire.. daca eu nu sunt prezent.. sau na cel putin sa va chem pe toti si sa nu fiu eu acolo.. duminica viitoare intalnire. Asteptam detalii despre masina
@moshutzzu doar pentru cluj? sau pentru oricine de pe forum?LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Se tine!
Duminica 01.02.09 Intalnire LoganClub Cluj Pe platoul salii sporturilor in fata la parcul Babes Va astept sa descoperim, ce autoturism a achizitionat calin. Ora 12 !LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
-
NU PLOUA am pus eu o pila buna acolo sus) si daca ploua ne baricadam toti intr-o masina sau 2 sau 3) luam statii si gata am rezolvat balciul
ADUC STICKERE !!! Asa ca aducetiva bani ) Pentru membrii noi deasemenea si pentru membrii vechi... editie speciala la stickere. mai am 1 bucata.. detalii.. duminica la intalnire.Last edited by KeanuRev; 30 January 2009, 22:22.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
apai chiar ca BBI-u rupe cuiu. i ce trebe masina aia.
keanu multam pentru treaba aia.....si pune pozeleeeeeee
Comment
-
Originally posted by KeanuRev View Post
ADUC STICKERE !!! Asa ca aducetiva bani ) Pentru membrii noi deasemenea si pentru membrii vechi... editie speciala la stickere. mai am 1 bucata.. detalii.. duminica la intalnire.
"aduc stickere" deci sunt mai multe ca sunt la plural
"asa ca aduceti-va bani" deci se gandeste sa le vanda la mai multi
"pentru membrii noi" se pare ca nu e doar 1
"si pentru membrii vechi" clar ca sunt ceva mai multi decat 1
"editie speciala" ori se schimba formatul stikerelor si vrea sa le dea repede, ori vinde unul la vreo 10 insi din modelul "stikerul invizibil"
"mai am o bucata" e clar ca nu vorbeste despre stikere, sau cum am spus mai sus e doar o bucata pe care o vinde de mai multe ori
"detalii ... la intalnire" banuiesc ca deja v-ati lamurit!Attached Filessigpic
207 noir obsidien
Comment
Comment