ar suna bine , pana una alta duminica asta ma prezint si eu
Intalniri Loganclub Cluj
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Intalnirea obisnuita de Duminica de la ora 12 se muta la ora 18 adica ora 6 PM !!! Am decis ca este mai bine la ora aia deoarece nu ii asa de mare caldura, am vorbit si cu calin65 si ii mai bine asa. Deci Duminica ora 18 Intalnire LoganCLub CLUJ pe platoul salii sporturilor in fata la parcul babes ! Prezenta Obligatorie.
LE. Am nevoie de ACID DE BATERIE. Cine ma poate ajuta ii sunt foarte recunoscator...LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Imi trebuie... sa sterg cromul de pe faruri sa nu ma chinui asa mult cu smirghel da am facut rost.. imi da cineva.. duminica multumesc oricum pentru atentie..
kristikapa nu.. nu am ganduri negre) deci nu ii nevoie de testamentLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
bine o sa te trec acolo, un led rosu de fapt smd-ul rosu )LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Deci azi ora de intalnire este 18? hmmm... sper sa pot ajunge si eu. Keanu, ai pe stock sticker alb cu www.loganclub.ro ? s-ar putea aduce la intalnire azi?Dacia Logan Prestige, 1.6 16V, gri comet...
Comment
-
@beso da am.. si da o sa aduc azi la intalnire. si ramane la ora 18 pentru ziua de azi, o sa discutam azi la ce ora sa facem intalnirile viitoare si respectiv intalnirea din timpul saptamanii de care zicea calin.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Mi lene sa le scot din aparat))LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Atunci pun eu poze: desi nu-s oficialeMartinel rules!
Comment
Comment