Care Service vi se pare ca lucra mai bine? Service Automobile 2 Sau Dacia Service Feleac?
Dacia Service
Collapse
X
-
Dacia Service
46Dacia Service Automobile 236.96%17Dacia Service Feleac63.04%29LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the MatrixTags: None
-
Din auzite, cei de pe Feleac sunt cei mai buni. Din pacate n-am ajuns pana acum prin service-urile din Cluj sa vad cum sta treaba.
-
Da dar ideea ii ca ar trebui sa fie ceva.. unde sa stai si sa poti privi masina in timp ce lucreaza la ea nush eu de fiecare data.. mi`o duc la Service Automobile 2 deoarece. la cei de pe feleac.. orice faci pierzi garantiaLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Ei zic sa nu stai langa masina ca stresezi mecanicu. Exista posibilitatea ( la cei de pe Feleac) sa stai la o cafea, suc etc. si sa te uiti si la masina, din barul de langa showroom. Din experienta cei de pe Feleac lucreaza mai bine decat cei de pe Dorobanti.Give a man a knife and he will survive give a man an axe and he will be a king
Comment
-
In principiu aia ii ideea dar nah in caz ca doamne feri ajungi unde ii cel mai bine. @ste pai stai langa ei da nu ii intrebi ca ce fac si de ce fac aia te uiti la ei sa nu dea cumva cu barosu pe acolo ) sa te canti dupai ca ce o facutLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Sincer de mai bine de doi ani si jumatate de cand sunt taximetrist am fost cu vreo 4 masini pe Feleac (inclusiv cu a mea) si nu ma pot plange de ei. Alti colegi mi-au spus ca au fost pe Dorobanti si au cam regretat. Toate cele bune si sarbatori fericite.Give a man a knife and he will survive give a man an axe and he will be a king
Comment
-
pai pe dorobanti am fost.....si mai bine nu ma duceam..ca m-a tinut de m-am urat..am zis ca hai sa fac treaba mai usoara ii dau ceva la maistru sa rezolve treaba..i-am dat si zice hai maine dupa ea ca ii gata...a doua zi s-o dus in concediu fatarau...am stat 1 sapt fara masina si o trebuit sa ma duc sa fac scandal acolo.....mi-o dat masina fara carenaju fata dreapta ca fatarai o uitat sa treaca pe devizul de la casco si carenaju si a trebuit sa stau pana fac rost de alt carenaj imi puna ...am mai umblat 1 sapt fara carenaj si de-abia dupa mi-a pus...acuma sincer m-as duce tot acolo ca mi-am facut cunostinte si stiu ca se rezolva treaba cum trebe.. :|.....::::: Ambition 1.5 DCi :::::......
Comment
-
Da nu conteaza de unde ai luat-o si daca o iei din Bucuresti poti sa mergi unde vrei numa ca trebuie sa fie service dacia ca sa nu pierzi garantiaLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Originally posted by mitty View Postpai eu am luat masina de pe Dorobanti, pot sa o duc si sus pe Felea c la service pt revizie ?
Comment
Comment