Dacia Service

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by zsoltf View Post
    Buna, am si eu o intrebare.
    La care dintre cele doua serviceuri merita sa ma duc pentru prima revizie la 15.000 km ? (Care e mai ieftin ? Unde sunt mai de treaba ?)
    Pot sa duc uleiul cumparat de mine sau musai sa cumpar de la service ?
    Parerea mea ii ca cei de la Service Automobile 2 sunt mult mai ingaduitori adica ma refer ca nu pierzi garantia pentru orice prostie.. si poti sa duci uleiul tau, desi am auzit ca... stai foarte mult la service automobile 2 nu stiu. Preturile sunt aceleasi ca doar ii tot DACIA. Iar la manopera ii aceeasi ma gandesc, nu stiu eu azi ma duc la Service AUtomobile 2 pentru revizia de 10.000 de Km ma rezolvat Ottonel

Later that day

Am facut azi prima revizie de 10.000 de km sunt super multumit de lucrare nu pot sa reprosez nimic, chiar recomand DACIA SERVICE AUTOMOBILE 2, pentru revizii si pentru orice lucrare, cautatil pe rares, baiat de nota 10. In plus mi-a facut rost de un filtru de polen la jumate de pretz.
    Last edited by KeanuRev; 12 March 2008, 23:32.
    LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
    Enter the Matrix

Comment

KeanuRev cit te-a costat prima revizie si cam ce au facut ? Ai dus uleiul tau sau ai pus de la ei ? Ce fel de ulei ai pus ?

Comment

Tot am pus de la ei Mobil1 toate piesele cu toto cu revizie am ajus la 270 de lei + 5 lei tips
        Last edited by KeanuRev; 21 April 2009, 16:40.
        Enter the Matrix

Comment

La service Feleac poti sa stai linga masina ? (Miine ma duc sa rezolv clasica problema: "ulei la distributie")

Comment

La service Feleac poti sa stai linga masina ? (Miine ma duc sa rezolv clasica problema: "ulei la distributie")
            Nu sigur nu ai voie sa stai

LE: semeringu
            2004 Dacia Logan 1.4MPi
            2006 Dacia Logan 1.5dCi
            2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

La turda e cel mai bun service. Sunt mecanici buni, te programeaza foarte repede(chiar si in aceeasi zi), stai langa masina, poti vorbi cu mecanicii(toti sunt amabili). Eu nu i-am cunoscut pe niciunul prima data cand am mars acolo dar deja a doua oara am cunoscut mai mult de jumate din ei. La tinichigerie mi-au schimbat usa stanga spate si aripa stanga spate cu vopsit cu tot in 8 zile de cand am sunat sa ma programeze(nu aveau usa noua pe stoc). Lucrarea propriu-zisa a durat trei zile si a iesit ca din fabrica. A, si sa nu uit, la fiecare revizie mi-au facut 10 % reducere. Cei de pe feleac lucreaza si incet si destul de indoielnic(un amic a revenit de doua ori la ei pentru aceeasi problema-un furtun fisurat care au zis ca l-au schimbat dar defapt l-au lipit cu silicon), nu te lasa sa stai langa masina, sunt aroganti(la prima revizie am mers acolo si am stat 20 de minute pana sa ma programeze-peste o saptamana). La cei de pe dorobantilor am mers cu un zdranganit anormal in usa iar ei nici nu au vrut sa se uite la ea, au motivat ca asa fac toate loganurile(am desfacut eu panoul usii si am strans toate suruburile pe care le-am gasit pe acolo si acum nu mai zdrangane nimic-deci nu asa fac toate loganurile). Tot pe dorobantilor mi-ar fi schimbat usa si aripa spate in 6 saptamani dupa spusele angajatului de la receptie tinichigerie. La turda am mai fost pentru un huruit la o roata. Au ridicat masina si nu au gasit nimic stricat acolo. Atunci inginerul a luat masina la un test de drum si a gasit problema, nu a zis ca asa fac toate.
              in concluzie nu mai mergeti la service in cluj. Mergeti la turda pt ca merita 30 de km in plus dar stii ca esti servit ca la carte.

Comment

Nu vorbi prostii ca baietii de p Feleac se misca incet. Receptioneru ea masina de la proprietar si o duce la mecanic pe stand, apoi mecanicul trebuie sa mearga la receptie sa faca bon cu piesele ce trebe inlocuite si acolo dureaza vreo 10-15 min pana ii face bonul, apoi mecanicul merge la magazie sa scoate piesele si acolo dureaza 10-15 min. Pana scoate piesele.
                Last edited by Tudor_cj; 26 May 2008, 19:10.
                2004 Dacia Logan 1.4MPi
                2006 Dacia Logan 1.5dCi

Comment

Aia de pe FELEAC is varza aia de pe Dorobantilor is varza murata ambele in acelasi butoi.
                  Am numai cuvinete de"LAUDA" la adresa lor.

Comment

[QUOTE=Tudor_cj;122965]Nu vorbi prostii ca baietii de p Feleac se misca incet. Receptioneru ea masina de la proprietar si o duce la mecanic pe stand, apoi mecanicul trebuie sa mearga la receptie sa faca bon cu piesele ce trebe inlocuite si acolo dureaza vreo 10-15 min pana ii face bonul, apoi mecanicul merge la

service-ul de pe feleac e un service mare, arata bine, are dotari dar personalul de acolo e cel mai modest. Cum iti explici faptul ca peste 70% dintre taximetristii posesori de logan din cluj merg la turda la service si nu pe feleac sau pe dorobantilor? Aici, in cluj merg doar masinile de firma care au contract cu ei sau sunt in garantie si cei care nu stiu(pentru ca nu au avut contact cu ei pana acum) ce servicii "bune" ofera. Daca tineti la masinile voastre fugiti de service-urile astea doua ca de dracu.

Comment

Cipriane nustiu cine tio zis tie ca 70% din taximetristi merg la Turda, dute numa sa vezi ce ii p Feleac ca ii full de taxiuri.
                      Last edited by Tudor_cj; 27 May 2008, 00:19.
                      2004 Dacia Logan 1.4MPi
                      2006 Dacia Logan 1.5dCi

Comment

Originally posted by Tudor_cj View Post
                        Cipriane nustiu cine tio zis tie ca 70% din taximetristi merg la Turda, dute numa sa vezi ce ii p Feleac ca ii full de taxiuri.
                        da, e full de taxiuri de la diferite firme care isi innoiesc parcul de masini tot la 5-6 ani. Cele vechi le dau la vanzare sau la casat. Taximetristii particulari nu mai merg nici pe feleac nici pe dorobantilor(numai daca nu cumva cunosc mecanici). Crede-ma ca stiu ce vorbesc, altfel nu as fi postat aici.

Comment

Ma.. Sa fim clari Taximetristii doar cei care au masini luate pe credite.. Sau prin firma de leasing merg la reprezentante restu nici unu nu merge la reprezentanta sa schimbe ulei sau filtre sau alte prostii.. Deoarece au preturi enorme.
                          Enter the Matrix

Comment

Buna, am si eu o intrebare.
                            La care dintre cele doua serviceuri merita sa ma duc pentru prima revizie la 15.000 km ? (Care e mai ieftin ? Unde sunt mai de treaba ?)
                            Pot sa duc uleiul cumparat de mine sau musai sa cumpar de la service ?
                            Eu am fost saptamana trecuta la revizia de 15000 in Feleac. Din cate stiu eu nu poti duce "piesele" tale. Trebuie neaparat sa cumperi de la ei. M-a costat aprox 370 RON (1.4 MPI) cu ulei Castrol. Sunt multumit de cum au lucrat si a durat aprox. 1 ora.

Comment

Originally posted by KeanuRev View Post
                              Ma.. Sa fim clari Taximetristii doar cei care au masini luate pe credite.. Sau prin firma de leasing merg la reprezentante restu nici unu nu merge la reprezentanta sa schimbe ulei sau filtre sau alte prostii.. Deoarece au preturi enorme.
                              si garantia? Pana e in garantie masina trebuie sa mergi la reprezentanta. Cand nu mai ai garantie atunci normal ca mergi la un service mai ieftin.

Comment

Originally posted by bciprian82 View Post
                                si garantia? Pana e in garantie masina trebuie sa mergi la reprezentanta. Cand nu mai ai garantie atunci normal ca mergi la un service mai ieftin.
                                Eh garatie.. Fix pix.. Mergi la tudor ii dai de 1 bere 2.. Si indata iti pune o stampila pe cartea de intretinere.

@code foarte mult ai platit.. Pentru prima revizie.. Sau mi se pare mie?
                                Enter the Matrix

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google