Dacia Service

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by c0de View Post
    Eu am fost saptamana trecuta la revizia de 15000 in Feleac. Din cate stiu eu nu poti duce "piesele" tale. Trebuie neaparat sa cumperi de la ei. M-a costat aprox 370 RON (1.4 MPI) cu ulei Castrol. Sunt multumit de cum au lucrat si a durat aprox. 1 ora.
    Lol, foarte scump, ce ulei ai bagat? Si la ce mecanic ai fost?
    Last edited by Tudor_cj; 11 June 2008, 11:13.
    2004 Dacia Logan 1.4MPi
    2006 Dacia Logan 1.5dCi
    2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

Salut. In urma cu cateva luni am avut si eu un mic accident si ca tot omu ma-m dus la servisul de unde am cumparat masina...Respesctiv Feleac....Deci dupa 7 zile de lucru la masina mau sunat ca e gata...Cand am vazut factura era sa cad pe spate ...Erau mai multe ore de lucru decat a stat masina in servis...Am crezut ca cad jos de ras...Apoi mam uitat cam fugitiv la masina si am plecat....Cand am ajuns acasa am observat ca :: si acum urmeaza
      - Fisa de la termocupla era pe scut....Remediata de mine
      - Dimineata la prima cheie suna cureaua de la alternator de numa...Dupa 2 vizite la servis dupa ce sau holbat aia de numa la alternator si dupa ce au constatat ca nu stiu ce are si ca trebuie sa ma duc la garantie....Ma inervez intind cureaua bine si gata....Am rezolvat problema
      - Parbriz improscat cu Zgura de flex....Tot e improscat ....Cand iam zis la sefu de servis mia zis ca e de la griblura de pe drum...Era sa fac atac de panica atuncia cand am auzit
      - farurile montate gresit ...4 mm spre partea stanga + capota....Linile capotei nu erau simetrice...Dupa 2 vizite in servis sa rezolvat

Toata lucrarea a durat 30 de zile.....Noroc ca avarile au fost platite de Casco ca de nu o lasam la ei sa se spele pe cap cu ea

Tot respectu pentru sevisu de la Turda ...Am fost pe acolo la 2 verificari ...Oameni amabili...Stau si peste program daca nu poti veni cu masina numai dupa o anumita ora...Servis impecabil...In plus poti merge cu mecanicu sa vezi ce pune pe masina si ce ia jos....Voi puteti trage o concluzie...Eu unu nici pentru o amarata de harta nu as mai opri la Servis Feleac....Numai bine......Poate ne intalnim la un meeting

Comment

Originally posted by Tudor_cj View Post
        Lol, foarte scump, ce ulei ai bagat? Si la ce mecanic ai fost?
        Scuze de intarziere... Uleiul e Castrol 05W30 - 3 litri = 113 RON. Pe mecanic nu stiu cum il cheama. Masina au dus-o cei de la receptie pe stand.

@KeanuRev: da, e prima revizie, cea de 15.000 ...

Intr-adevar e un pic scump dar despre cei de pe Dorobantilor am auzit fel de fel de povesti asa ca m-am dus in feleac... Oricum nu aveam ce face pentru ca aveam 14700 km si aveam de facut un drum de aproape 1000 km.

Comment

Daca stiti sa vorbiti cu sefu de tura, eventual ceva amenintari voalate, va lasa sa stati si langa masina. Meserie stiu unii mecanici de pe Feleac, problema ii ca li se cam rupe, si cam fac totul de mantuiala, dar daca is pusi sa faca treaba sau stai langa ei si ii atentionezi, fac treaba buna. Din pacate doar asa. Eu nu-i mai las de capul lor, ca nu mai vreau sa ma reintorc cu masina in service ca prima data au fuserit ce au avut de facut si au facut dupa ureche, stau ma uit si ii atentionez, cand vad ca nu fac cum trebuie.

Comment

Stie cineva, cat costa revizia de 60.000? Nu m-as duce la reprezentanta, dar am nevoie de stampila in caietul de intretinere...

Comment

La reprezentanta ii injur la vreo 12-13 mil. Intr-un service neautorizat te duce undeva la 3-4 mil cu kitul lor de distributie
              Last edited by Tudor_cj; 20 September 2008, 11:52.
              2004 Dacia Logan 1.4MPi
              2006 Dacia Logan 1.5dCi
              2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

Eu am avut un accident destul de nasol si am dus prima data masina la Service automobile 2 . A fost dauna totala iar cand am luat epava de acolo ar fi trebuit sa verific masina deoarece ajuns la alt service am constatat ca mi s-au furat piese cu sacul incluzand suport de baterie, scut, ornamente si chiar toata benzina din rezervor. Acele piese erau intacte si a trebuit sa le cumpar din nou(ma costat cam 15 mil cat au furat baietii de acolo).
                Cu Service Feleac nu am avut niciodata vreo problema si am avut "placerea" de a merge si acolo destul de des.

GO Service Feleac !

Comment

Nasol...Eu am avut masina in service 2 saptamani si vreo 5 zil, pe feleac, da nu am avut probleme...Mi-a si zis tinichigiu sa stau linistit ca nu dispare nimica din ea, ma vazut ca adunam de prin ea ))
                  ...de doi lei :p

Comment

Am niste reparatii de facut pe Casco (usa dreapta fata lovit usor in 2 puncte, fara vopsea sarita, suport oglinda dreapta rupt, pragul lovit usor cu vopsea sarita), la care service sa ma duc?
                    O sa ma duc numai luni, ca imi trebuie masina in weekend...

Comment

@beeci: dute pe feleac...Keanurev si-a schimbat usa pe dorobanti si nu i se inchidea bine, eu i-am reglato

UN SFAT: cata sta prin service mai meri pe la vopsitor cu un suc/mica atentie ca altfel lucra la ea ;)
                      ...de doi lei :p

Comment

Mersi pentru sfat!

Comment

Gata, s-a facut, foarte okay, fara suc si fara vrajitorii la service. Nu se vede, numai daca stii ca o fost lovit la prag, la usa chiar nimic.

Comment

Se da un Logan SP2 Preferance cu capota indoita chiar la imbinarea "capota si masca", masca fata indoita, bara fata cu o zgarietura mica si un suport de numar fata, cu urme slabe de accident. Avariile nu pareau mari si in cca o saptamana se puteau rezolva. In fine, duc masina la Service Feleac, unde aflu cu stupoare ca masina trebuie sa ramana cam 3 saptamani, din lipsa de piese. In tot acest timp am incercat sa nu ii stresez cu telefoane mai mult decat sa aflu in ce stadiu se afla masina. Dupa cca o saptamana mi s-a zis cum ca masina e reparata si vopsita(partea cu accidentul - se intelege) doar ca lipseste emblema. Dupa inca o saptamana, aceelasi raspuns "Ne pare rau dar nu a venit emblema de la Pitesti!". Dupa inca o saptamana si un raspuns identic cu cel de mai sus, am sunat la Vocea Clientului care m-au mai plimbat si astia cu zaharelul vreo saptamana. Intr-un final al rabdarii mele si un scandal monstru la telefonul Vocea Clientului, a venit peste noapte si emblema. Bineinteles ca am fost sunat de la Vocea Clientului si mi s-a zis ca au primit confirmarea de primire a emblemei in service, doar ca atunci cand am sunat in service(dupa cca 5 min ) cei de acolo erau aerieni. Habar n-aveau de emblema mea. Oricum, dupa toate astea, mi-am ridicat masina, care are si in prezent, masca fata iesita cu cca 5 mm mai inafara decat capota, la farul stang masca e mai intrata in interior cu cca 5 mm, capota in partea stanga e mai lasata decat in partea dreapta si lista mai poate continua. Insa acestea nu s-au terminat aici. Am ridicat ordinul de plata, pe care era mentionat si "inlocuit suport numar", suport pe care bineinteles ca nu l-au inlocuit, din pachetul de guma de mestecat care continea cca 40 de bucati, au mai ramas doar 5 bucati iar din portbagaj a disparut fara nici o urma cricul. Partea nasola a fost ca eu n-am observat atunci asta sin cauza ca aveam o punga cu cosmeticale si care era ridicata pe partea aceea. Oricum nu stiu daca in service-ul de pe Dorobantilor e mai bine, dar am tot auzit ca in service-ul din Turda, esti tratat de mii de ori mai bine decat la Cluj-Napoca.
                            Asa ca eu, zic pas Service Dacia Feleac, si Service Dacia Dorobantilor si merg de acum incolo la Service Turda.
                            O zi buna si aveti grija de voi si de ceilalti participanti la trafic! Iertati in trafic si va scutiti de niste drumuri facute aiurea, dureri de cap cu omuletii incompetenti, etc, etc, etc ...

Comment

A facut cineva revizia in 2009 ? Urmeaza sa am revizia de 1 an - am doar 7000km. 1.6 16v.

Din cate vad aici pe forum (l-am citit tot ), reiese ca mai bine merg la Turda?

Cam la ce pret sa ma astept?

Am sunat informativ in Feleac si mi-au zis ca aproximativ 400 RON.

Si inca o chestie: cam cat dureaza toata chestiunea? Pe Feleac te lasa acuma sa stai sa te uiti (prin peretele de sticla macar) ?

Mersi.
                              esti independent...si acum ?

Comment

Originally posted by cb2 View Post
                                A facut cineva revizia in 2009 ? Urmeaza sa am revizia de 1 an - am doar 7000km. 1.6 16v.

Din cate vad aici pe forum (l-am citit tot ), reiese ca mai bine merg la Turda?

Cam la ce pret sa ma astept?

Am sunat informativ in Feleac si mi-au zis ca aproximativ 400 RON.

Si inca o chestie: cam cat dureaza toata chestiunea? Pe Feleac te lasa acuma sa stai sa te uiti (prin peretele de sticla macar) ?

Mersi.
                                Eu am facut revizia de 1 an, acum 3 zile si m-a costat 380 lei, ulei elf, filtru aer si filtru ulei, revizia este facuta la Dacia Service 2 Dorobantilor, piesele tot de la ei. Au lucrat extraordinar de repede si de ingrijit (a durat aproximativ o ora si inca ceva era mai ieftin daca alegeam ulei Dacia Oil)
                                Last edited by Bogdan88; 31 March 2009, 20:02. Reason: neterminat:P

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google