If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ce mi se pare mie interesant uitandu-ma in manual este capacitatea rezervorului de ulei la modelul 16v...4.8l, cand 1.4 si 1.6 mpi au doar 3.3l...ciudat de mare la motoru asta.
Last edited by cb2; 31 March 2009, 20:52.
Reason: Automerged Doublepost
Bun.
Pina la urma m-am dus si eu la Turda.
Operativi baietii, o durat cred ca sub o ora. Te lasa sa te uiti prin peretele de sticla (insa era masina in asa un unghi ca nu am vazut mare lucru ce-o mesterit individu sub capota ).
Oricum: mi-o pus ulei ELF 5W40. Facturat 5 litri, pus 4.4, diferenta mi-o ramas mie intr-o sticla. Schimbat filtru aer si filtru ulei.
Pret: 430 RON (cu tot cu TVA) - pe deviz scria 42 ron fara TVA la litru de ELF 5W40. Cam mult...da oricum nu am mai stat la povesti ca a doua zi aveam drum lung etc.
SARBATORI FERICITE!
Last edited by cb2; 18 April 2009, 13:01.
Saptamana ce vine merg la revizie, dar vreau sa bag ulei Mobil1 si nu Elf (nu ma intrebati cauza, am pitic in cap). Se vinde la Dorobantilor/Felec/Turda Mobil1 sau macar care ma lasa sa-mi duc eu uleiul?
Mersi!
Intretimp mi-am dat seama ca e cat-de-cat bine sa fac revizia azi, asa ca am facut-o la Dacia Feleac, am urmarit totul de la 3m distanta de masina din sala de asteptare. Uleiul e Elf. Mi-a dat tipul uleiul ramas din cele 5 litrii
Pret: 482 lei
Last edited by beeci; 4 May 2009, 16:02.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment