Ceva asemanator am vazut ca aveau baietii de la Iasi ii doar o propunere.. pentru cei din cluj. Si care isi permit. Sa facem intalniri in anumite locatii ale clujului, si inafara lui de ex. a fost odata cand am facut o plimbare pana in lona, care au fost stiu mai exact despre ce ii vorba. Intalnirile sa aiba loc la mica intelegere o locatie din cluj.. sau inafara fiecare cum sta cu bugetul. Si nici departe sa nu fie cativa km de cluj hai sa zic max 20. Astept Raspunsurile Voastre. Iar in cluj putem sa le organizam in diferite locuri pe cetatuie, sala sporturilor(unde se fac in Momentul de fata), iesim la o poveste de suc undeva. Astept parerile voastre
Intalniri In Diferite Locatii
Collapse
X
-
Intalniri In Diferite Locatii
LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix -
Chiar si eu as fi interesat sa vin..ca is curios..o sa fac p dracu`n patru si sa vin
dar sa nu fie la departare mare..ca bolidu asta nesimtit consuma)...joke..acuma numa sa imi termin si eu bara p fata sa o fac si nah`.oi face cumva sa vin..da sa fie stabilita..eu p langa cj nu ma prea stiu..hotarati voi unde si cum..numai bineeeeeeeLOGAN 1.6 16
Comment
-
Originally posted by rares_unikat View PostChiar si eu as fi interesat sa vin..ca is curios..o sa fac p dracu`n patru si sa vin
dar sa nu fie la departare mare..ca bolidu asta nesimtit consuma)...joke..acuma numa sa imi termin si eu bara p fata sa o fac si nah`.oi face cumva sa vin..da sa fie stabilita..eu p langa cj nu ma prea stiu..hotarati voi unde si cum..numai bineeeeeee
te asteptam cu cea mai mare placere poate faci si tu un efort si vii si la intalnirea de la Felix. Detalii gasesti la linkul urmator http://www.loganclub.ro/forum/intaln...mai-t3001.htmlLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Aici.. mai ii cineva interesat? sau inchidem?LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Ah nu stiu eventual am putea turda.. ma gandeam undeva mai aproape.. desi.. ar fi ceva sa ne strangem catziva de prin cluj si sa promovam clubul si prin turdaLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Deocamdata wekendul asta.. sa vedem baietii de la cluj poate facem o iesire la paintball sa vedem cum reusesc sa ii organizez pe baietiLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
SALUTARE TUTUROR ! Vin cu o idee pentru a evita lucrurile petrecute la intalnirea din Brasov cu : BA , FA ,MA ... Eu aici la Ploiesti am facut tuturor membrilor legitimatii modelul il aveti aici http://www.loganclub.ro/forum/album....&pictureid=617 Sper sa ne facem toate cluburile la fel pentru a evita adresarea si de ce nu? sa cunoasteam ''poamele care ies din tiparele LOGAN CLUB '' Va multumesc ptr timpul acordat si sa auzim numa de bine
Comment
Comment