Mah...nu stiu ce sa zic de Laguna Albastra...io am auzit multe lucruri 'necurate'...acuma om mere...1 ou in plus sau in minus tot acolo eshti, trebe numa sa te scarpini mai cu spor
Meeting La Gratar !!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by KeanuRev View PostApoi tu ai venit odata ar trebui sa vii mai des poate mergem totusi odata si la aghires Laguna Albastra.
Originally posted by kta_stoia View PostMah...nu stiu ce sa zic de Laguna Albastra...io am auzit multe l...acuma om mere...1 ou in plus sau in minus tot acolo eshti, trebe numa sa te scarpini mai cu sporhttp://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Si s-o inecat cu apa curata nu?
Eu zic ca ar merge si la Durgau ca-i apa sarata si nu se inneaca nimeni. Ice ce regim are acuma Durgaul? Se poate gratari acolo?
Ar mai fi una faina la Hajduszoboszlo, dar anul trecut nu s-o inghesuit lumea.
Oricum o fost SUPER acolo. Am bagat liniute cu Razvan pe topogane pana mi-am zbarcit pielea.
Atentie ca Keanu luneca bine pe topogane. Cred ca-i mai rapid ca compresorul lui Groza.Last edited by 1q Mitru; 26 February 2011, 20:20.
Comment
-
Propun luna viitoare dupa ce atinge temperatura medie 20-25 de grade sa facem o iesire la manastirea nicula iar pe drum la intoarcere sa ne oprim prin padure la un gratar.. prima data spovedeala si dupaia chefuiala. Astept pareri si cine ii de acord sa vina.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Bun deci asa ramane intr-o duminica nu stiu ora propuneti voi, data o sa fie undeva la sfarsitul lunii asteia.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Totusi cand mergem? ma gandesc ca wekendul asta ii prea devreme eventual mergem wekendul viitor adica in 17 daca se nimereste sa fie vreme frumoasa ii ok data?LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment