Se Pare ca vremea nu tine cu noi din pacate... tot ploua.... urata vreme sa speram ca se indreapta vremea pana duminica si sa fie mai frumos..
Meeting La Gratar !!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
-
Sa speram ca o sa fie vreme frumoasa atatea planuri sa fie date peste cap ar fi prea de tot oricum... mai intreb lumea sa vedem.. ce si cum.. cumparam Sper sa reusesc sa montej jentile pana sambata;)) sa am cu ce ma laudaLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Asta este poate ajugi data viitoare ) Manca noi mai mult si pentru tine abia astept sa aud cum sfaraie mici pe gratar... cine aduce disc? Sau gratar? Cartofi pai facem sau o sa fie destula carne?
No pai pana la urma.. am vorbit cu Calin65 si o zis ca, cumpara el 5 paini mari, 60 de mici din someseni, aduce un gratar mare impreuna cu BBI cred ca ajunge.. si.. 1 galeata de mustar.. sucul, apa etc.. aduce fiecare de acasa ce crede de cuvinta, nu are rost sa luam la comun deoarece 1 poate bea sprite unu cola etc.. asa ca fiecare aduce de acasa.. a si tacamuri daca vreti sa va aduceti.
NE INTALNIM DUMINICA LA ORA 11 !!! ORA 11 SA retineti la sala sporturilor.. pe acolo pe unde ne intalnim de obicei..Last edited by KeanuRev; 3 April 2009, 16:30.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Gata baieti neata buna, Hai la gratar) nu uitati sa aduceti paturi etc Ne vedem la sala la ora 11LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Nasol imi pare rau.. condoleante, baieti care se inscrie la un fotbal? sa va arat putina meserieLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
-
Originally posted by Ciochy View Postma ce intrare v-ati facut azi pe platou acolo ... super tare
Originally posted by Bogdan88 View Post"a fost foarte tare" - Evelina (soramea);
"abia astept sa mai iesim" - eu
si bagati ma o data pozele :P
Pacat ca ai plecat asa devreme...) Distractia abia dupa ce ati plecat o inceput pacat ca o trebuit sa plece "sorata")) acuma na daca ai dat vina pe ea ramane ca ea a fost de vina)Last edited by KeanuRev; 5 April 2009, 22:50.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Ce incerci sa zici acolo?))LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment