PaintBall Cluj

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pe calea turzii.. dar na ala mi se pare cel mai scump... si consumi si multe bile... in putin timp...
    LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
    Enter the Matrix

Comment

Intradevar, a 2-a oferta suna cel mai bine. Asteptam sa vedem ce detalii mai primesti. Nu ar fii rau nici sa primim echipamentul si sa mergem noi in faget sau in hoia, ca ne descurcam si acolo cumva ;-)

Comment

mai baieti, daca se organizeaza asta, si is disponibil, adica sa nu fie dimineata rau, si sa fiu in medias, as trage si eu o fuga pana la cluj pt asta
        asa ca raman la curent cu thread-ul asta si vedem
        Life is short...play more!
        http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

Din cate am observat daca alegel ultima oferte.. am iesit cu vreo 10 lei mai ieftin.. dar nu vom avea obstacole artificiale ci.. doar natura eu zic ca ii ok. de aia 10 lei mai cumparam 80 de bile si tot ii mai ok.. ca.. copacii sunt destui..

@bolo te aseptam cu cea mai mare placere numa sa zici din timp ca maxim 10 jucatori se pot juca... probabil ca o sa fie dupa intalnirea de la brasov candva... :|
          Last edited by KeanuRev; 17 February 2009, 17:07.
          Enter the Matrix

Comment

ultima oferta suna cel mai bine dupa mine , copaci sunt....deci nu ii stres...sa vedem cand o planificam..
            .....::::: Ambition 1.5 DCi :::::......

Comment

chiar ca ultima oferta suna cel mai bine, daca anuntati din timp, o sa fac sa am timp intr-o duminica sa vin pentru asta ;))

Comment

Ba si io vin asa ca faceti sa fie in wek meu liber ca de nu va calc cu masina pe toti :p.

Comment

Bine ma baieti iesim duminica la un paintball? sau stam la intalnire ca babalacii?)
                  Enter the Matrix

Comment

daca mereti...vin si eu...adica venim si noi ( ReBe, nu pot scapa de ea ) !

Comment

Frate dar e scump , la Iasi este 2 bani bila (2000 vechi)cu timp nelimitat
                      sigpichttp://picasaweb.google.com/cristist...44443427132114

Comment

Pai dupa cum se vede.. la noi ii 1500 de lei vechi.. adica 15 bani chiar 2 bani nu cred ca ii eventual 20 de bani..

@bolo daca nu sapt asta cealalta sigur
                        Enter the Matrix

Comment

Bine ma baieti, azi am hotarat ca duminica.. Mergem la paintball, cei care doresc sa vina.. ne intalnim Duminica ora 12 la sala sporturilor si de acolo mergem.. pe unde putem.. am sa sun zilele astea.. sa rezerv echipamentul.

Echipamentul sa rezolva.. Terenul sa rezolvat.. ii bine delimitat.. si cu obstacole naturale.. si artificiale. Putem juca intre 8 si 16 oameni. o sa pun aici lista cu cei care vin

1. KeanuRev
                          2. liculicu
                          3. Mishu_Wrc
                          4. BBI
                          5. Soso..
                          6. Boby....
                          7. Kistikapa
                          8. Adi..sandero

Cam astia sunt deocamdata.. Si.. posibi sunt

9. Bolo
                          10. ReBe
                          11. Moshutzzu
                          12. Sebi4fc
                          13. kta_222282
                          14. Armand
                          Last edited by KeanuRev; 16 March 2009, 17:43. Reason: Automerged Doublepost
                          Enter the Matrix

Comment

care e scorul, cat costa, nu de alta dar eu trebuie sa iau in calcul si transportul pana la cj si inapoi

Comment

Cu toate ca rosii au inceput cu un avans, finalul s-a aratat in favoarea albastrilor. Scor 5-2, Albastrii - Rosii. Cinste voua si sa mai putem juca, ca tare misto a fost! Keanule dupa ce iti revi, pune un punct (.) sa stiu ca esti bine ;) mersi!

Comment

O fost super tare )) ... mama da ce pisca bilele alea)...soso cum o auzit ca au gust de budinca o si gustat una )
                                ...de doi lei :p

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google