Azi le-am dat la facut ii in jur la 5 lei.. apey nu mi-a zis aia ca bucata sau setul.. )
Sigla Logan Club CLuj
Collapse
X
-
LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
-
imi dau si eu cu parearea in calitate de designer. Cea pe negru arata mult mai bine si puneti scris ca de mana un LC logan club sau logan cluj..se intelege de pe numar
ceva scris de mana arata mult mai bine dar lasat lupoaica, zidurile si un lc..simplu. Argintiu cu negru merge mult mai bine decat cele colorate.Last edited by KeanuRev; 13 July 2009, 23:43.The mouse
Comment
-
-
Originally posted by vip_cjvpastor View Postarata naspa rauLast edited by ice; 29 September 2009, 15:49.sigpic
Comment
-
Dati apa la moara) la ala il doare in fund de sigla si lasa cuvinte asa numa fara nici o explicatie si toata lumea baga paie pe foc) lasati-l in paceLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
depinde ce vrei.. sa repari... cautama la telefon si te indrum 0743028440LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
De la mine 0743028440 da un telefon si te rezolvamLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment