ce job sa mai ai in weekend ca 8 martie cade intr-o sambata,si plus de asta pot sa mearga mai multi intr-o singura masina(macar 2 sau 3 useri intr-o masina)
Cafenea&Caterinca&Diverse
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by SUPERCAR View Postce job sa mai ai in weekend ca 8 martie cade intr-o sambata,
Livrez prajituri si torturi pt o cofetarie,samabata si duminica avem nunti,frumos, nu?
CE ZICI SONYKEL,TI-AR PLACE?Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
da dfens miar palce prajiturile si etc am si eu un priete care are acelasi job ca u la o cofetarie e ajutor pe o masina care distribuie la nunti...
supercare daca pasta cu jobu nu o intelegi , atunci iti zic ca nam bani sunt sarac lipit pamantului , e mai bine asa???? zi? deci eu nu pot sami fac un program cu 3luni inainte nici macar cu o saptamana inainte nu pot eu impreuna cu ai mei avem o afacere si oricand poate aparea ceva imprevizibil , ca asa e cand nu esti la patron si esti propriul tau sef , angajatul o duce mai bine ca seful , ca angajatul stie ca 5zile pe saptamana timp de 8ore vine la munca si restu il doare in pix , dar eu nu am program fix...
sigpic
Comment
-
si apropo, sony, sa nu te miri cand vinerea la ora 5 vine cineva si-ti spune "pregatiti testerele, ca facem o placa noua , pe care inca n-am produs-o...". si sa nu-i f***i cu tot neamul lor ?...placa noua, vinerea, la ora 5 si tre' sa stai cu telefonul lipit de cap apoi tot weekendu', ca nu stii cum te cheama la lucru...e fain sa lucrezi la patron...f**-te'n cap de destept 5zile, 8h/zi...asta dupa lege...sau noaptea sa-ti sune telefonu si sa fi chemat la servici ca modificarile tale pe-o masina au fost "refacute" de cineva si-a "rezolvat" testul si se mira toti ca ieri mergea si azi nu, iar a doua zi dimineata, explica prin sedinte cine ce si cum...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Comment
Comment