If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
da merem sa facem revizia in haita si dupaia sa halim la iguana
yrman azi puteam sa-ti dau prioritate dar eram prea fericit ca am iesit in sfarsit din casa asa ca doar te-am claxonat nu te-am si lasat sa treci
PS. iguana ptr necunoscatori e un restaurant bestial din tulcea ...
azi am fost la medic , am bronsita...
ceva antibiotic , ceva sirop , ceva nurofen si nu narghilea nu fum de tigara in juru meu.
bine ca miercurea trecuta am savurat o super narghilea cu 2fosti colegi de liceu ca altfel intram in sevraj...
eh ..... stai listinit.....stiam ca te prind din urma.....
eu zic sa legati masinile una de alta.... si tractati pe rand....faceti economie de combustibil ))))))))))
ca sa stie lumea , sa nu fie confuzii GLG e din reno club.
nu fac domne nimic injectabil ce vrei sa ma gauresc? daca incep sa rasuflu? dupaia ma desumflu , parca va vad pe toti in haita pana la vulcanizare sa-mi puneti petec
psu ca sa fiu rautacios , cum n-ai facut singur? cum nu iesea mai bine in spatele blocului cu garantie zero si manopera dubioasa?
bine, bine.... ai avut dreptate... si totusi mai am de facut ceva in spatele blocului...
trebuie sa schimb filtru de polen
detaliile peste doua duminici, camd ne vedem!
1.beci 1.6mpi prima revizie
2.sony 1.6 16v revizia de 50 de mii(a4a)
3.gxg 1.5dci revizia de 70 de mii
4.glg - de la renoclub.ro - 1.5dci revizia de 70 de mii
PS : Nu fac misto....dar chiar melodia asta o ascultam cand citeam pe forum..... eu credca stiu despre ce e vorba ...dar ma ... SUCCES BAIETI
Care mai stiti zone cu radar spuneti aici.Ca de 3 zile sunt baietii in mamaia(eu i-am vazut aproape de bariere,dar e posibil sa fie si in alta parte),la Dacia pe tomis(de obicei seara) si aproape de Scoica land(bagati in boschetii de la camping s sau ceva de genu.Azi i-am prins pe la 9.00,ieri erau pe la 15.00)
Masini:un logan alb cu nr de bucuresti,unul rosu si unul albastru nemetalizat cu nr MAI si unu galben dar nu i-am vazut numarul.
Revizie 29 ianuarie
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment