Prin Sfânta Inviere a Domnului Hristos,s-aveţi în casă pace si-un suflet luminos.Iar Tainele Divine :Iubirea şi Speranţa,Încrederea,Lumina,Să vă-ncălzească viaţa.De Sfînta Sărbătoare,S-aveţi suflet curat,Pască şi ouşoare.Va doresc un PASTE FERICIT din partea L.C. Valea Jiului!
Cafenea&Caterinca&Diverse
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Hristos a Inviat!!
Cred in prieteni...in vindecarea adusa de lacrimi, rasete si povesti impartasite si in legaturile formate din incredere si adevar. Cred in puterea mainii ce o strange pe alta in clipe de durere si in miracolul zambetelor si imbratisarilor spontane. Cred intr-o prietenie ca a noastra...
PAste Fericit !!
Comment
-
Fiecare cu ce-l doare. asa ca eu va anunt ca listele ptr evenimentul de la tulcea sunt inchise. imi pare rau daca cineva se simte inlaturat. veniti duminica pe 11 la intalnire si facem cumva sa gasim o solutie. In seara asta am realizat ca inca sunt constanteni care nu stiau de eveniment sau nu stiau de liste ca sunt inchsie. Asta arata mult dezinteres din partea voastra. Judetele care nu participa la organizare sunt mai active ca noi.
sigpic
Comment
-
pai si daca vin imi gasesti un loc.....ca si eu ti-am gasit un loc la deko ;;).....glumesc.....mai exista vreo sansa ?)
si probabil iti dai seama ca am si munca si nu prea am timp nici de intalniri si nici de forum...cam am intru cand nu somn ....
:
Comment
Comment