dak vb de reputatia de pe forum ... plm ... poate ai dreptate ... sincer nu ma uit la graficele alea , cine ce rep are , ce poza , ce avatar si asa mai departe ... da hai sa vedem si in orash cum sta treaba ;) (no offence , nu am vrut sa sune a bashini da ... stii tu ;) )
Cafenea&Caterinca&Diverse
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
ba da apare mai sus... dai repede delete...
si tu tiam raspuns tia suflat palu in gura? adica tea influentat? crezi ca ma intereseaza reputatia din oras?nu ma intereseaza nici asta... sincer chiar ai dato in bashini... si nu e asta forumu potrivit
sigpic
Comment
-
e vrea sa zica intrun cunvat ca el are reputatie in oras e cunoscut domne in licee si ca eu am reputatie aici doar pe forum si ca in rest sunt un nimeni si ca nimeni nu stie cinei GAD-u toata lumea stie de ZZZ si de ZLA si sa nu uitam de PAL... si eu acum ma ofitc si imi tai venele cu lingura de lemn ca nu mai pot de suparare
sigpic
Comment
-
hai mah bine ... got the ideea ... scz ca v-am deranjat forumul ... scz ca am dat-o in bashini ... scz ... ce plm atata scuze ? shony lasa glumele pe seama mea , a fost comic cat a fost , eu nu mai postez pe forumul vostru si toata lumea e fericita ;) ... PACE VOUA ... si iulian_vis ... ne cunoastem ? dak nu ciocul mic baiatul ...
Comment
-
Originally posted by sonykele vrea sa zica intrun cunvat ca el are reputatie in oras e cunoscut domne in licee si ca eu am reputatie aici doar pe forum si ca in rest sunt un nimeni si ca nimeni nu stie cinei GAD-u toata lumea stie de ZZZ si de ZLA si sa nu uitam de PAL... si eu acum ma ofitc si imi tai venele cu lingura de lemn ca nu mai pot de suparareLast edited by Cristi_Xp; 18 October 2007, 02:14.
Comment
Comment