If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ma intelege cu palma ca nu a fost o gluma a fost un gest reflex chiar ma durut si m-ai luat prin surprindere.
daca zici ca mi-ai mai zis si n-am tinut cont de parerea ta , te rog zimi pe PM , ce fac gresit care-s problemele si o sa incerc sa tin cont de ele
baieti suntei cam stresati luativa o femeie ....))relax
sony u decizi care si cum ca tu iei decizii bune....te sustin
logane ai si u dreptate ca tu esti unu dintr aia care comenteza daca nu place ceva
Daca are cineva de zis, sa o zica aici!
Nu iti convine unde ne intalnim: spune!!!
Nu iti convine ca merem la suc: spune!!!
Nimeni nu citeste ganduri. Daca tot are lumea ceva cu cineva (LUMEA nu nume, plm asa barfa la colt) sa vina PERSOANE sa isi zica nemultumirea si sa propuna lucruri noi!
Este cineva indeajuns de bun incat sa ma ajute si pe mine sa imi fac climatizarea la logan? precizez ca cineva care mi-a umblat la ea sa imi schimbe luminile in consola...mi-a lasat climatizarea fara butonul functional de A/C(trebuie tinut apasat ca sa mearga) si fara recircularea aerului care nu merge din cauza ledurilor prost amplasate care nu permit rotirea butonului de recirculare.
DANI - daca ai de zis ceva, fa-o cu subiect si predicat! Daca cineva ti-a montat prost ceva, spune cine sa nu isi ia si altii teapa! Daca nu - sters post+warn!
Azi un logan visiniu (cred) ma fleshuit si tit-uit ) (zona facultatii Spiru) - nu eram eu, era fratele mai mic plecase de la facultate... cica: "m-am speriat ma ca nu stiam ce am facut am crezut ca l-am deranjat cu ceva... da' m-am gandit ca ar puteaa fi unu' din baietii din club, i-am pus avariile, s-a oprit, a intors si a plecat"...
Cine mi-a speriat fratiorul ?!...
In legatura cu problema mea tin sa precizez ca tot ceea ce mi sa intamplat, a fost posibil datorita lui Deluxe' care se pare ca a cam gresit unele chestii in vederea iluminarii consolei asa ca cei care doriti sa va faceti asa ceva,mai bine dati mai multi bani si faceti in alta parte, merita mult mai mult decat alti bani pe care eu ar trebui sa ii dau acum sa repar ce a stricat altul.
Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai
Dani, din cauza, nu datorita)
Datorita - atunci cand ceva bun se intampla multumita unei actiuni
Din cauza - atunci cand ceva rau reiese în urma unei actiuni.
dani, din cate tin minte, a fost vorba ca facem ala cand cureti alea, ti-am zis ca nu e gata, nu am cum sa finalizez ceva cand nu era totul pregatit, ti-am spus ca le facem, si ca nu e gata inca, asa tin io minte, si totul a fost facut cu stiinta ta
nu cred ca am zis ... gata ... da banu si pleaca, din cate retin, bani s-au luat doar pentru lucrarile finalizate
stiai ca nu e gata si ai fost de acord
stiai ca nu merge recircularea ca nu le-am mai pus si ai fost de acord
stiai ca nu am pus la ac totul ca ai zis ca nu il folosesti si ai fost de acord
asa cum am zis la toti care m-au rugat ceva in perioada asta, aveti rabdare sa termin sesiunea si licenta, si facem
culmea, esti primu care se plange, si mai mult de atat, te plangi de ceva ce nu e gata
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment