Originally posted by fabulous4u2
Cafenea&Caterinca&Diverse
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Bai nene, calmeaza-te. Ti se pare ca toata lumea are ceva cu tine, sa mor io de nu. Nu am vrut sa mai postez nimic dar la fiecare post de-al tau nu uiti sa pomenesti cine esti tu si ce prieteni ai. Uita-te si tu cum arata posturile pe forumul asta si apoi continua sa postezi.
Imi cer scuze la toti, inclusiv tie, daca te simti din nou atacat dar mi se pare ca exagerezi. (acu sa vezi negative )
Comment
-
Originally posted by zezept a continua "caterinca" facuta de sonykel referitoare la rep si celelalte ... nush de ce va invitati in discutii cei care sunteti pe afara ... aici era vb de mn si sonykel si nu e cearta intre mine si sony ca ne stim de ceva vreme ...
hai ma gata calmativa
sigpic
Comment
-
-
Originally posted by Hellmance mare chestie .. a dat omu un burn si am tras de 2 ori frana de mana si gata ... ma gandeam si eu k e ceva mai interesant sincer acum ... chiar nimic interesant ... dk vrei iti aratam noi ce potzi sa faci cu loganu ....
Originally posted by zezeai uitat sa specifici : XXX XXY BLA BLA BLA ETC TRA LAL LA LA LA .... si multi multi altii ...
Incearca sa scrii fara mirc...tu si ceilalti , next time warn !Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xpinvitatie la vara pe circuit la sannicolaul mare ) sa ne arati ce potzi sa faci cu loganul !
rezolvat cu numerele de inmatriculare!
Incearca sa scrii fara mirc...tu si ceilalti , next time warn !
pe circuit e simplu k esti singur pe pista .... in orash e mai frumos ... alta chestie ... si cei apropiati pot confirma cum conduc ....1.6 MPI CRAZY DRIVER
Comment
-
Originally posted by Hellmanpe circuit e simplu k esti singur pe pista .... in orash e mai frumos ... alta chestie ... si cei apropiati pot confirma cum conduc ....:quiet_trans: cause' i'm coming :sofer1:
proud member of Xtreme Club Emotion Constanta
Comment
Comment