LA MULTI ANI ! Mult noroc si sanatate colegului SoNyKeL.
Cafenea&Caterinca&Diverse
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nationala Bucuresti cu primele informatii: http://www.loganclub.ro/forum/intaln...ie-t32116.html
Locatia Nationalei:
Sa ne gasim cu totii, sa vorbim si poate mergem toti.
Comment
-
am primit o idee ``de la midia capitalista`` am putea sa mergem doar sambata ne urcam toti in mecevica sau in 1-2 maxim 3masini , plecam dimineata ne intoarcem seara... ar fi de luat in considerare si aceasta idee...
discutam duminicaLast edited by andy_x3m; 24 March 2011, 11:21.
sigpic
Comment
-
Baieti noi va asteptam pe toti,ar fi o placere sa veniti.
Veniti sa ne simtim binesigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
La iesire din C-ta , bineanteles pe drumul spre Mangalia , treci prin localitatea Lazu , vezi ca se lucreaza la drum, urci podul de la Agigea . Dupa ce iesi din Agigea , pana sa intri in Eforie Nord , este un pod . O iei pe el , si ala-i drumul. Exista si indicatoare , sigur te vei descurca.Last edited by FLORYN; 30 May 2011, 20:35., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
-
Ptr intrebari cazare , oferte , indicatii in orasul constanta si tot ce tine de Constanta ca oras turistic aveti topicul Intalniri pe Litoral
Cine mai posteaza aici , isi ia warn , nu ca ar fi vreo problema prea grava dar nu vad rostul sa discutam 2chestii similare in 2topicuri diferite.
PS. atat timp cat nici un viteaz nu isi asuma rolul de Organizator la Constanta , eu ma voi ocupa in continuare , rau prost cum sunt eu , voi continua.
sigpic
Comment
Comment