eu as putea sa merg,doar in vizita asa
Cafenea&Caterinca&Diverse
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
vreau si eu sa achizitionez pleoape pentru far. Nu am angel eyes. Daca are cineva model. scz de offtopic.
Comment
-
Am fost si anul trecut,din pacate am sters pozele din greseala.Anul asta vreau sa fac cat mai multe poze.O sa vin si cu cel mic(10 ani),e innebunit dupa masini si tuning.Toata ziua deseneaza masini modificate.
Succes in continuare!Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Originally posted by r3duc View Postvreau si eu sa achizitionez pleoape pentru far. Nu am angel eyes. Daca are cineva model. scz de offtopic.Attached FilesIn tara momentan.
Comment
-
doar cei in masura rog sa`mi raspunda
as vrea sa`mi pun boxe pe spate ... ce aveti voi montat ?.. de 17 rotunde , ovale ? mai mari merg ? de 20 ? ... se prind ok ? sau ... unde ati facut operatiunea de decupare ?... cat va costat? sunteti multumiti ? astept cat mai multe detalii de la voi daca se poate ...si cat mai curand
Comment
-
Poti monta orice fel de boxe pe spate la Mermim XX de prin zona Trocadero. Eu mi-am montat la ei boxe ovale pe spate si sunt super multumit. Oamenii sunt profesionisti si au scule speciale. Costurile operatiunii nu sunt foarte mari, eu am dat prin octombrie vreo 30-40ron.In tara momentan.
Comment
Comment