Nici mie nu mi inspira incredere da atat timp cat nu impartim acelasi pat , n-am probleme
Cafenea&Caterinca&Diverse
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ionut TWY View PostNu ma.
Mie nu imi inspira incredere si doream sa stiu parerea voastra.
Merci...
O singura chestie a promis acum 8 ani in urma...cand a schimbat parcul auto de autobuze ratc din constanta...a promis ca peste 8 ani le schimba...si sincer sa fiu sau cam facut 8 ani anul asta si poate le schimba si el cu altele mai noi...euro4
Comment
-
Autobuzele astea care sunt acum sunt destul de bune. Nu vad de ce ar schimba autobuzele... In primul rand asfalteaza ceea ce ne doare acolo unde linia de tramvai era nefolosita. Daca scoate toate liniile de tramvai nefolosite si asfalteaza e mult prea bine.
Comment
-
Vreau marker cu vopsea rosu passion 021C ... am fost la carrefour si nu mai aveau , am vazut ca ar costa in jur de 6ron ca aveau pe tablia de mostre ... stie careva daca gasesc la real sau in alta parte ? Sa nu umblu de bezmetic ... mersiFor Those About To Ride I Salute You .Hail :paladin: Hail :paladin: Hail :vehicles_ChopperEmo
Comment
-
Originally posted by ct-07-apv View PostAutobuzele astea care sunt acum sunt destul de bune. Nu vad de ce ar schimba autobuzele... In primul rand asfalteaza ceea ce ne doare acolo unde linia de tramvai era nefolosita. Daca scoate toate liniile de tramvai nefolosite si asfalteaza e mult prea bine.Dacia Logan MCV 1.5 dC 85 CP
sigpic
Comment
-
Originally posted by renesis24 View Posteu face un update la tine : anul asta, daca mai iese primar (DACA !!!) ar trebui sa scoata si linia 102 si sa bage autobuze (august - 80 autobuze noi)
Comment
-
Uitati ce a gasit prietenul nostru andy_x3m prin constanta
sigpic
Comment
-
Originally posted by ct-07-apv View PostDin ce auzisem eu o sa o scoata. Nu este sursa sigura este doar o "barfa". Prefer sa o lase inca si sa termine de asfaltat si scos restul liniilor si de adus canalizarile la nivel ca sincer macar unde sunt linii stii si mergi incet dar la cate o canalizare pe care nu o vezi si dai in ea incepi sa injuri in taote felurile asta in caz ca nu distrugi ceva la masina
PS: acolo lucrez, ar fi culmea sa nu afluDacia Logan MCV 1.5 dC 85 CP
sigpic
Comment
Comment