incearca pe poporului

Cafenea&Caterinca&Diverse

Collapse

This is a sticky topic.

X
X
- 

- 

- 

Hai sa-l postez si-aici, poate am noroc.

Spuneti-mi si mie ce trebuie sa mai instalez la aparitia urmatorului mesaj ca deja m-am umplut de draci:

Sorry, but you haven't installed the latest Flash-Plugin yet
 ...because we have worked flat out to make sound and animation available.
 Thus, we ask you to downloud the prezent and free Macromedia Flash Player-Plugin.

Mentionez ca am instalate urmatorele flash-uri:
 -Adobe Flash Player 10 ActiveX;
 -Adobe Flash Player 10 Plugin;
 -Adobe Shockwave Player 11.5 .
 __________________Last edited by Cromatic; 4 June 2009, 20:17.
 Comment
- 

din cate stiu trebuie decat un anumit ADOBE FLASH PLayer
 Este exact ca antivirusul ...nu pot rula 2 sau mai multe antivirusuri pentru ca ele se bat cap in cap
 Dar ce incerci sa vizualizezi ? ( cand se instaleaza se opreste browserul si yahoo )
 Iti atasez flash playerul meu care merge perfect
 Comment
- 

Partial adevarat. Depinde ce vrei sa pui si mai ales unde montezi. Cauta cu incredere pe forum si o sa gasesti discutii legate de subiect.Originally posted by pitoonu View PostSalut , am si eu o intrebare ,e adevarat ca se pierde garantia daca pun eu un sistem audio pe masina?sigpic
 Comment

stiu ca nu am mai postat pe aici de mult dar vroiam sa va anunt ca in data de 23 mai pe aeroportul Kogalniceanu ( Constanta ) se va tine o competitie de accelerare , sunteti cu totii bine veniti .
 stiu ca nu am mai postat pe aici de mult dar vroiam sa va anunt ca in data de 23 mai pe aeroportul Kogalniceanu ( Constanta ) se va tine o competitie de accelerare , sunteti cu totii bine veniti .

el a venit la vremea lui  , acum nu mai are logan .
 el a venit la vremea lui  , acum nu mai are logan .

.Asteptam sa mai dam o reprezentatie poate luam si noi cate o diploma de Bucatarii Loganisti
 .Asteptam sa mai dam o reprezentatie poate luam si noi cate o diploma de Bucatarii Loganisti 
Comment