uuu ce bine. fotografi avem vreo 2 in fine cu cat mai multi cu atat mai bine. dar un cameraman nu avem.
Cafenea&Caterinca&Diverse
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
ce bine.... poate mai facem un mars sa fie filmat.... ca atunci.... cand era sa ne pupam.... in mamaia....
nu, doamne ferii, acum vorbesc serios chiar trebuie camera.... poate din cotizatie?
ca pana la vara cand se mai fac regionale.... multe grade sub zero o sa fie, si avem timp sa strangem bani
Comment
-
1.nu neaparat la vara o sa se faca regionala
2.da , ma batut si pe mine gandu sa ne luam diverse din cotizatii , camera de filmat sau soft si cablu de diagnoza. dar nu vreau ptr ca vor iesi discutii , da dece tine cutare camera acasa , vreau so iau si eu acasa , da vreau si eu sa filmez da vreau si eu sa fiu filmat si etc...
asa ca nu din banii de cotizatii nu vom cumpara asa ceva.
sigpic
Comment
-
cel mai bine cautam ceva pentru upgrate logan laptop + soft +cablu diagnoza pentru inbunataiiri sau sa facem jocu ala ruleta tiganeasca cine stie. si ne punem strange cativa insi si punem pe luna cate x$ si vedem noi ce o sa iasa
Multe idei sunt dar foarte putini oameni de incredere si serisoiLast edited by CT08GNT; 28 November 2009, 11:06.drive with speed than you die fast
Comment
-
pur si simplu sa explic ruleta tiganeasca se dau niste bani pe luna de fiecare membru care participa la acest joc si cand ii vine randu ia bani pe luna de x$ si nu are voie sa dea inapoi de la joc dupa ce a luat bani bine jocu asta se joaca mai mult la munca de oameni cu salariidar eu cred ca il putem juca si noi membrii mai apropiati .
De cei care zic ca sunt oameni neseriosi si de incredere nu am nume sa dau dar vor aparea cand se vor face cumparaturi si vorba ta vor aprea discutii si mai stiu eu ce in cazul cu aparatu foto sau alte chestii . mai vorbim despre asta si la intalniridrive with speed than you die fast
Comment
-
Pufi Pufi cica la el '' te asteptam cu bombonele '' dar oricum noi n o sa apucam nimic ), il astepti poate.
p.s La multi ani si sa fi fericit ! Numai bineFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
Comment