Si io am baut 1 kil d laptic, si 1 kil de apa. Asta acasa, dupa ce am baut alt kil de apa la sala.. Eu plec de joi spre transfagarasan, dar cand vin, o mai comitem..
Intalniri Nocturne 4Season
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Maine seara, adica joi, pe la 8 asa la inserat, sub al3lea copac pe dreapta, 5 pasii la stanga, 3 la dreapta spre lumina lunii, ne vedem la clubul elevilor la o apa plata etc si alte chestii nesanatoase.
1.sonykel
2.mushu
3.jkl
Sper sa vin la timp de la munca.
Comment
-
Maine seara, adica joi, pe la 8 asa la inserat, sub al3lea copac pe dreapta, 5 pasii la stanga, 3 la dreapta spre lumina lunii, ne vedem la clubul elevilor la o apa plata etc si alte chestii nesanatoase.
1.sonykel
2.mushu
3.jkl
4.S.catalin
5.
Comment
-
1.sonykel
2.mushu
3.jkl
4.S.catalin
5.FLORYN
6.
7..
8...
9...., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
1.sonykel
2.mushu
3.jkl
4.S.catalin
5.FLORYN
6.andrushk
7.beciacusticLast edited by SoNyKeL; 19 August 2010, 15:28.If everything seems under control, you`re just not going fast enough...
Comment
-
Unde ati fost hahalerelor care sunteti voi niste hahalere ? )). Am trecut pe acolo cand am luat o pe prietena mea de la munca dar nu erati niciunu la palat sau am fost eu chior ? . Hai ca va iert ca imi sunteti simpatici si nu glumesc cand zic astaFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
eram sus mai ``rocky`` , eram sus in parcare...
1.sonykel
2.mushu
3.jkl
4.S.catalin
5.FLORYN
6.andrushk
7.beciacustic
8.lepiliv
ieri s-au implinit 3ani de Logan Club Constanta...
asta , asa ca sa nu va plangeti ca nu am organizat nimic , semintele si apa minerala au fost din partea casei
PS.noroc cu LepiLiv ca si-a adus provizi de rontaieli...
sigpic
Comment
Comment