Intalniri Nocturne 4Season

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da da ....super, chiar mi-a placut, inclusiv "mexican coffe" ......tequila style
    Pana la urma doar eu si JKL am fost ilegali sa zicem asa.....
    Intalniri Logan Club Constanta:
    In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
    Ptr detalii : 0723.955.045

Comment

• @beci trebuie sa facem cumva sa "testam" toate cafelele foarte frumos acolo, asteptam pozele
      sigpic

Comment

• Da mi-a placut acolo, micut si dragut... ciocolata calda cu rom : BUN-BUN... "cica are si cu brunete, roscate si alte sortimente ce merita incercate ... " as mai merge...

Comment

• Cateva poze de la intalnirea de aseara, ( nu foarte reusite pozele, dar se mai intampla)
          Attached Files
          LA VOLANUL UNEI MASINI DE CURSE NU CONTEAZA CINE ESTI, CONTEAZA NUMAI DECIZIA PE CARE O IEI INTR-UN FRAGMENT DE SECUNDA

Comment

• Putine poze dar bune si la obiect. Mushu-le unde e aparatul tau foto DMC? Cataline au ciocolata calda si cu blonde ( ca ai uitat sa precizezi) dar de asa ceva ai parte acasa, deaia nu ai zis nimic. Per total reusita intalnire, si pe viitor tot asa sa ne fie.

Comment

• azi la intalnire sa hotarat , ca joia asta sa repetam din nou experienta , asa ca se stie , la 8 la cafeinna.

lista:

1.sonykel

sigpic

Comment

• azi la intalnire sa hotarat , ca joia asta sa repetam din nou experienta , asa ca se stie , la 8 la cafeinna.

lista:

1.sonykel
                2. BeciAcustic (caut sofer ca sa mai incerc si alte cafele dalea bune )
                Intalniri Logan Club Constanta:
                In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
                Ptr detalii : 0723.955.045

Comment

• vin eu sofer... mai am 2locuri libere

sigpic

Comment

• Prezenti si noi ....la 8 fix,........... fix si ceva....
                    LA VOLANUL UNEI MASINI DE CURSE NU CONTEAZA CINE ESTI, CONTEAZA NUMAI DECIZIA PE CARE O IEI INTR-UN FRAGMENT DE SECUNDA

Comment

lista:

1.sonykel
                      3.XSorynX (ma ofer ca sofer pt BeciAcustic sa mai incerce si cafele dalea bune)

Comment

• ai masina?

sigpic

Comment

lista:

1.sonykel
                          3.XSorynX (ma ofer ca sofer pt BeciAcustic sa mai incerce si cafele dalea bune)
                          3.Laurr (cine poate ma ia si pe mine ca mi-a facut Beci pofta de cafele dealea bune)
                          4.sorin
                          5.mecanicosu
                          Last edited by SoNyKeL; 20 October 2010, 22:07.
                          sigpic

Comment

• cu parere de rau va anunt ca eu nu mai vin.maine plec acasa (la braila).imi pare rau.duminica viitoare.
                            numai bine si distractie placuta

azi la intalnire sa hotarat , ca joia asta sa repetam din nou experienta , asa ca se stie , la 8 la cafeinna.

lista:

1.sonykel
                            3.Laurr (cine poate ma ia si pe mine ca mi-a facut Beci pofta de cafele dealea bune)

Comment

• deci pe laurr si pe beciacusti il iau eu , mai am 1loc , ca-i mica masina...

sigpic

Comment

• Joia asta facem la fel , adica tot cafe inna , tot o barfa , o cafea dar am hotarat sa mergem si la o shaworma inainte.
                                deci cine vine?
                                eu am 3locuri in masina ptr ``alcolici`` beci , laur , jkl??? care vrea sa-l iau?

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google