mai baieti, se stie cine apare la cafea, nu va mai chinuiti... Pufosule,pe mine nu ma treci pe lista, bineee, lasa ca te tin eu minte :p
Intalniri Nocturne 4Season
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
-
numai pot ajunge in seara asta, deabia ce am ajuns acasa, dupa 2 ore de peripetii prin oras cu masina, pe vremea asta ((, sunt inghetat, imi ajunge de iesit :P, scuze...dar duminica vin"Toate fetele sa fie SuS pe Porc. SuS pe Porc,
Sa le vad la toate suncile cum Sar, cum Sar..
Comment
-
Pentru joia asta iesim si noi undeva? ma gandeam o pizza un suc ceva la caldura un vin fiert..... ce ziceti? Sa facem asa o masa de craciun
1. BeciAcustic
2. Jkl
3. Zbf (un vin fiert la patinoar? )"Toate fetele sa fie SuS pe Porc. SuS pe Porc,
Sa le vad la toate suncile cum Sar, cum Sar..
Comment
-
Ma gandeam poate mergem ori la o pizza la sabroso, locatia cea noua sau daca nu la "O seara la Constanta" o mancarica, un vinisor, lautaru sa cante alea alea.... ce ziceti? care idee va surade?Intalniri Logan Club Constanta:
In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
Ptr detalii : 0723.955.045
Comment
-
Originally posted by zbf View PostPentru joia asta iesim si noi undeva? ma gandeam o pizza un suc ceva la caldura un vin fiert..... ce ziceti? Sa facem asa o masa de craciun
1. BeciAcustic
2. Jkl
3. Zbf (un vin fiert la patinoar? )Nu te baga in lumea drogurilor…..suntem si asa destul de multi
Comment
-
Hai sa o comite la patinuar!
Joi, ora... sa zicem 20.00 sau 21.00 un vin fiert si o alunecare pe ghiata?
!!!Ma duc azi pana acolo si revin cu preturile!!!sigpic
Comment
-
Imi e lene sa scriu...Attached Filessigpic
Comment
Comment