If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cumpar 2 anvelope pt Logan, 185/65/R15 88T, de vara. Doresc doar NOI, prioritare sunt Motrio Impulsion, dar in lipsa acestui model, ar merge si alte marci/modele. Buget pana in MAXIM 300ron, deci poate se gaseste si sub aceasta suma. Astept oferte pe MP.
Aduc asa ceva, pretul este cam mare nu cel care il spuneau unu si altul de 25lei.
Se monteaza sub grila de sub capota
Motrio 8671017558 = 60 lei buc (in limita disponibilitati de livrare)
Termen de livrare in jur de 5 zile.
Salut ! Mai este valabila oferta ? Ma intereseaza si pe mine acest set de filtru pentru un Sandero.Astept un raspuns.
cumpar Pompa servodirectie electrica (Logan diesel cu a/c) sh
baiatul de la cumpana cu dezmembrari nu mai raspunde la nr ala cu 617 in coada. daca aveti alt nr.....
Vand un bidon 5L ulei Motul 8100 X-Clean 5w40, Made in France. Il vand deoarece eu folosesc o alta marca de ulei, iar acesta l-am castigat/primit. Pretul este 150 RON.
jantele s-au vandut...m-ai am de vanzare filtru sport K&N logan...(folosit 2sau3veri,nu mai stiu exact)+spray curatare si ulei...pentru 2-3 spalari...pret 250ron(fix) poza este informativa...revin cu poze m-ai pe seara sau maine....
De vanzare 4 cauciucuri de iarna CONTIECOCONTACT WINTER + 4 JANTE de tabla originale renault se vand numai impreuna pretul este de 1300 RON.PT mai multe detalii la tel.0740 400 068.Anvelopele sunt in stare exceptionala .
Pai sincer alea sunt rulate de cand am masina din 2007. Speedline-urile le-am folosit numai vara atat.
Capacele din pacate nu le mai am, le-am dat de mult timp.
Jantele speedline nu le voi vinde decat in cazuri extreme
Scuze am uitat sa scriu numarul de KM
Masina are acum 123000 km
Am uitat sa specific ca pretul este discutabil. Prefer ca jantele sa le pot da in Constanta deoarece e mai bine asa ca omu sa le vada live, sa le testeze etc ...nu vreau sa am reclamatii
O zi cat mai placuta va doresc!
Last edited by Christnacht; 5 October 2012, 08:51.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment