If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am deschis aceast topic pentru toti constanteni care presteaza unele servicii...incepand cu mine)...vopsesc pleoape,jenti si orice gen de autoturism...polishez...
Reguli sepcifice de postare:
1.Pret
2.Date de contact
3.Servici Prestate
4.Zona
emre 4jenti spitate de prestige cat ma costa o vopsire totala??? un prag de logan deci pragul original de tabla la sofer sa luat vopseaua de atata ``utilizare`` astept niste preturi ptr ce am cerut si la ce ai zis tu ca faci asa in general.
Reguli sepcifice de postare:
1. Pret - montaj oglinzi - 30 ron schimbatul oglinzilor (de la berlina la MCV sau prestige) sau 120 de lei montatul cablajului original+instalarea oglinzilor electrice.
100 de lei montaj proiectoare
15 lei montaj filtru polen
25 lei boxe pe fata 50 de lei pe spate
2.Contact pe private
3. Montez filtru de polen, oglinzi electrice pe Ambiance, Preferance. Montez proiectoare. Montez boxe pe 17cm pe fata fara a decupa/taia/gauri ceva.
4. Constanta, Braila
Ma putecti contacta pe privat,preturile difera...vopsesc pleoape de fibra 50ron,daca sunt de plastic 30ron...polishul 200ron..polisul cuprinde :pasta abraziva,ceara si daca este culoare inchisa trebuie o pasta pentru a disparea efectul de holograma...
Aaaa am uitat..innegresc stopuri....35ron
Last edited by Emr3; 14 December 2009, 21:56.
Reason: Automerged Doublepost
Toti traim sub acelasi cer, dar nu toti avem acelasi orizont.sigpic
toata masina polishat cat costa si vopsit niste elemnte interior cosola centrala consola dintre scaune si de la ceasuri in albastru cu alb un pret pe pm
andy_x3m,da am masina de polisat...CT08GNT polish total 200ron...Floryn cand poti sa mi le dai(30ron...vrei la culoarea masinii?)dureaza 2 zile...trebuie sa le dau spritchit...sa nu avem neplaceri...adica sa sara vopseaua...
Toti traim sub acelasi cer, dar nu toti avem acelasi orizont.sigpic
Reparatii GSM . Schimburi , ecran , tastaturi , joystickuri , buzzere , microfoane , resoftari , upgardeuri de firmaware , benzi , balamale clapa . Nu ma bag la refaceri trase.
Ptr telefoane scapate in lichid , le demontez le evaluez dar totul se face strict pe raspunderea voastra.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment