If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut! Am si eu o intrebare, daca ma poate ajuta cineva:Am un logan facelift 2 si vreau sa ii montez un ornament dinacela nichelat pe capota portbagajului(nu a avut din fabrica). Am inteles ca trebuie sa dau gauri. Ma poate ajuta cineva sa imi spuna cum se monteaza, sau mi-l poate monta cineva?
Colanteaza cineva oglinzile cu carbon gri sau argintiu in Constanta?
Last edited by beep_beep; 7 June 2011, 22:57.
Reason: Automerged Doublepost
monteaza cineva xenoane? cat ma costa? pentru a circula trebuie declarate la R.A.R? cum se procedeaza? pe proiectoarele de ceatza se merita? daca e o ceatza nebuna? scuze nu prea ma pricep , deaia intreb la voi ca aveti experienta.
Da, noi montam: http://www.facebook.com/cbxenon
Noi nu am avut probleme cu RAR-ul.
Te asteptam cu un telefon la unul din numerele: 0760324113 Orange sau pe facebook!
0758489518 Cosmote
0723955045 Vodafone
Intalniri Logan Club Constanta:
In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
Ptr detalii : 0723.955.045
Salutare, o sa am nevoie de cineva care sa scrie noile coduri in calculatorul de injectie dupa ce pun noile injectoare. Am inteles ca este nevoie de ddt2000 sau can clip. Poate cineva sa imi faca o oferta?
Multumesc.
For Those About To Ride I Salute You .Hail :paladin: Hail :paladin: Hail :vehicles_ChopperEmo
2 intrebari sau rugaminti daca stie cineva in cta pe cineva care are tremometre pt exterior si la ce pret si eventual montaj am vazut ceva pe forum dar in tara si izolatia termica a usilor tot pe forum am vazut ceva si pe tutoriale e un flacau in timisoara.
daca stiti pe cineva astept raspuns /multumesc anticipat.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment