If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cunoaste cineva vreo persoana care ar putea da o gaura de 122mm pentru hota intr-un perete de caramida cu grosimea de 440mm cu carota diamantata? Nu vreau sa mai bat in pereti ca am o vecina foarte dificila care are copil mic si la orice zgomot e la usa mea...
Culmea e ca pentru beton armat am gasit dar mi-a zis ca la caramida nu se baga.
Gasesc pe cineva care se pricepe la partea electrica ? Mi-au furat casetofonul si s-a oferit un prieten sa ma "ajute" cu un pioneer insa nu se potrivesc mufele din spate. Am luat eu un adaptor antena radio si mufe iso pentru Pioneer dar tot nu se potriveste cu cele de logan, asa ca am scos pini de la mufa si acum trebuie sa le introduc in mufele alea de logan insa nu ma pricep care cum si in ce fel. Le-am pus pe culori dar nu merge , am mai incercat eu pe acolo si odata mi s-a blocat vitezometru, iar pe schemele alea care le gasesc pe net ma uit degeaba ca nu ma pricep. Este cineva disponibil sa ma ajute ? Ofer recompensa.
salutare este cineva pe aici care lucreaza cu ddt2000 vreau sa activez functia de inchidere automata a usilor la o anumita viteza cine se ocupa lasati-mi pm si sa imi spuneti si pretul sa stiu si eu cu cat ma pregatesc mersi.
Verificare GRATUITA pentru injectoare de tip Delphi (common rail ) toata luna Ianuarie !
SRL, CONSTANTA, SOS. MANGALIEI NR. 157, Telefon :075 214 4591 ; Email: office@dieselservicecenter.ro .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment