If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ce rulment ai pus?
Sigur e rulment cu abs?
In mod normal, daca l-a pus invers si a suferit socuri mecanice si a zgariat manda magnetica, sanatate.
Ce fel de presa a folosit? hidraulica sau cu surub?
Statii CB si Xenoane la preturi normale si garantii reale. Eviti neplacerile unei comenzi on-line, garantia intarziata din cauza transportului, dar ai parte de acelasi pret ca "pe net".
Lista de preturi pentru xenoane HID:
Kit complet H4 - bec 2 faze (lung+scurt) - 250 de lei+montaj**
Kit complet H3, H7, H11 - bec 1 faza (proiector sau majoritatea masinilor noi) - 200 de lei+montaj**
Se ofera factura iar garantia este de 6 luni pentru becuri si de un an pentru balasturi (ridicatoare de tensiune).
**montajul difera in functie de masina si variaza intre 50 si 100 de lei.
Tot odata, avem si cele mai bune preturi la solutii de comunicare CB
Maxon CM 10 - pret de entry level , caracteristici de statie profesionala
Pret: 300ron + CADOU: Antena MiniStar27
Alan 100Plus - bunicul Cb-urilor , cel mai simplu model de la Midland
Pret: 380ron + CADOU: Antena MiniStar27
TTi TCB 500 - Sql automat si dimensiuni reduse
Pret: 270ron + CADOU: Antena Mini...Star27
DA! Ai citit bine. Cu 270 de lei poti comunica in frecventele CB!!!
in zona autogarii, cum vii de pe ferdinand la ultima intersectia de la gara, faci dreapta spre bratianu, mergi cam 100-150 metrii si e pe stanga undeva in strada
"Toate fetele sa fie SuS pe Porc. SuS pe Porc,
Sa le vad la toate suncile cum Sar, cum Sar..
Din explicatia lui zbf eu nu am inteles nimic. Sfatul meu> intreaba orice taximetrist unde a facut masina, raspunsul va fi unu> pe tepes voda. Daca nu sti unde e strada, PM si iti explic.
Xenon de la 200 de lei, comunica CB de la 250 - preturi cu tot cu TVA. Factura si garantie reala.
va asteptam pe Facebook - http://www.facebook.com/#!/cbxenon.
***Valabil pentru Constanta: primele trei comenzi facute pe Facebook beneficiaza de montaj GRATUIT***
Last edited by andy_x3m; 8 May 2011, 16:56.
Reason: Automerged Doublepost
Vezi ca este o firma care colateaza pe str Theodor Burada in zona autogari sud ,inaintea intersectiei cu Bulevardul I.C. Brătianu,eu acolo mi-am colatat plafonul si capota.
Vezi ca este o firma care colateaza pe str Theodor Burada in zona autogari sud ,inaintea intersectiei cu Bulevardul I.C. Brătianu,eu acolo mi-am colatat plafonul si capota.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment