Maine ma duc la RFB. Am uitat azi foaia acasa ...
!!!Au Nevoie De Ajutorul Nostru!!!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Deja o lalaim. Eu zic ca pe 15 iulie sa ne apucam sa facem ceva.
DECI: cine mai vrea sa participe sa doneze pana pe 10 - 11 iulie, iar pe 15 iulie sa ne mobilizam sa ducem la capat.
Merci!sigpic
Comment
-
-
Da, corect......ma tot tin sa ii dau si ba uit ba nu am la mine cand imi aduc aminte..... dar eu dau 100% si ajut la renovari. Marti imi memento pe telefon sa nu mai uit de baniIntalniri Logan Club Constanta:
In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
Ptr detalii : 0723.955.045
Comment
-
Am rugamintea ca Se-Sayd cu inca 2 membri(minim) sa stabileasca de comun acord o data/ora/loc de intalnire (saptamana asta) cand sa mearga la spital sa faca lista de cumparaturi si sa faca piata tot saptamana asta. Eu nu am cum sa ma implic mai mult de atat , voi ajuta cu tot ce pot in limita timpului , dar timp de vreo 2-3 saptamani nu voi fi liber decat dupa 7-8seara incolo...
Deci sa ia cineva initiativa si sa mearga de manuta cu sayd la spital si dupaia la dedeman,brick etc sa faceti piata.
sigpic
Comment
-
cum cu spitalu se tot amana , in ultimele 2-3intalniri duminicale , sa hotarat sa schimbam ``beneficiarii`` momentan cautam o casa de copii / orfani / sida etc si sa le facem lor o donatie cu cele necesare din banii stransi plus jucariile si hainele adunate.
in cursul zilei de azi vom incerca sa luma legatura cu DGASPC (Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta) sa facem rost de o lista cu orfelinatele mai nevoiase din Judetul Constanta . As avea rugamintea ca toti cei care au participat cu bani sa isi dea cu parerea daca sunt de acord cu aceste schimbari ale ``beneficiarilor``
Pana acum sunt de acord urmatorii:
Lepi-Liv
Logan Club Galati
jkl
beci acustic
sonykel
plus inca 2-3 care vor ``cotiza`` cand ne apucam serios de treab.
sigpic
Comment
-
chiar daca de un timp am fost inactiv pe la voi si suparat pe anumiti colegi .. in fine..
voi da si eu bani .. banii vor ajunge la voi prin intermediul baietilor din nav..
nu uitati ca si in navodari exista un orfelinat cu copii cu probleme psihice destul de grave
Acuma ma astept la niste replici pe masura...dar nu cred ca un ban in plus poate strica..pana la urma si ei sunt copii ..si orice copil cand primeste ceva se bucura
Comment
-
``pretene`` atat timp cat esti civilizat si iti vezi de lungul nasului. nu-i nici o problema si nici nu vor fi replici ``pe masura``
te-as ruga sa te duci la orfelinat sa aflii de ce au nevoie si cati copii intre ce varste , le explici ca vrem sai ajutam etc... si daca putem ii vom ajuta pe ei.
Azi ``am fost`` la DGASPC si ni s-a spus sa facem o cerere si ne va contacta un inspector ptr a ne trimite catre cineva cat mai nevoias...
Pana atunci pun o lista cu ``casele de copii`` , poate cineva stie una pe langa el prin cartier , o vede in drumurile lui zilnice , se duce si pune o intrebare , un numar de telefon o persoana de contact , cati copii au , intre ce varste , ce au nevoie etc.
Servicii publice
- ADĂPOSTUL DE ZI ŞI DE NOAPTE PENTRU COPII STRĂZII - REZIDENŢI
CONSTANŢA, STR. DECEBAL - ADĂPOSTUL DE ZI ŞI DE NOAPTE PENTRU COPIII STRĂZII - REGIM DE CENTRU DE ZI
CONSTANŢA, STR. DECEBAL - CASA VALENTINA
CONSTANŢA, STR. LIREI - CENTRUL DE PLASAMENT "ANTONIO"
CONSTANTA, STR. SPIRU HARET - CENTRUL DE PLASAMENT "DELFINUL"
AGIGEA, STR. D. PACIUREA - CENTRUL DE PLASAMENT "MICUL ROTTERDAM"
CONSTANŢA, ALEEA VIITORULUI - CENTRUL DE PLASAMENT "OVIDIU"
CONSTANŢA, STR. SEMĂNĂTORULUI - CENTRUL DE PLASAMENT "TRAIAN"
CONSTANŢA, STR. NICU MANDAI - CENTRUL DE PRIMIRE A COPILULUI ÎN REGIM DE URGENŢĂ
CONSTANŢA, STR. ALUNIŞ - CENTRUL DE PRIMIRE ÎN REGIM DE URGENŢĂ PENTRU COPILUL ABUZAT
CONSTANŢA, ALEEA VIITORULUI - CENTRUL DE ZI AGIGEA
AGIGEA, ALEEA TEILOR - CENTRUL DE ZI DE PE LÂNGĂ CENTRUL DE PLASAMENT OVIDIU
CONSTANŢA, STR. SEMĂNĂTORULUI - CENTRUL DE ZI DE PE LÂNGĂ CENTRUL DE PLASAMENT TRAIAN
CONSTANŢA, STR. NICU MANDAI - CENTRUL DE ZI PENTRU COPILUL CU HANDICAP "CRISTINA", FUNCŢIONEAZĂ ÎN CADRUL CSC CRISTINA
CONSTANŢA, STR. PANDURULUI - CENTRUL DE ZI PENTRU COPILUL CU HANDICAP "ORIZONT" - FUNCŢIONEAZĂ ÎN CADRUL CSC ORIZONT
CONSTANŢA, ALEEA GRĂDINIŢEI - CENTRUL DE ZI PENTRU COPILUL CU HANDICAP "SPARTA ROTTERDAM", FUNCŢIONEAZĂ ÎN CADRUL CSC ROTTERDAM
TECHIRGHIOL, STR. OVIDIU - CENTRUL MATERNAL MANGALIA
MANGALIA, STR. ROZELOR - COMPLEX DE SERVICII COMUNITARE "CRISTINA"
CONSTANTA, STR. PANDURULUI - COMPLEX DE SERVICII COMUNITARE "ORIZONT"
CONSTANŢA, ALEEA GRĂDINIŢEI - COMPLEX DE SERVICII COMUNITARE "SPARTA ROTTERDAM"
TECHIRGHIOL, STR. OVIDIU
Servicii private
- CĂMIN DE COPII - ASOCIAŢIA FAIR PLAY
CONSTANŢA, ALEEA EGRETEI - CASA ASHITANOIE
MIHAIL KOGĂLNICEANU, STR. PRIMĂVERII - CASA DE VIAŢĂ NOUĂ
CONSTANŢA, STR. ION IONESCU DE LA BRAD - CASA FERICIRII
CERNAVODA, STR. 24 IANUARIE - CASA FLORILOR
LAZU, STR. TRAIAN LALESCU - CASA GIULIA
CONSTANŢA, SAT MAMAIA, STR. M2 - CASA RACHEL
OVIDIU, STR. PESCARILOR - CASA SPERANŢA
CONSTANŢA, STR. PRELUNGIREA LILIACULUI - CENTRUL DE COPII "SF. LAURENŢIU"
CERNAVODĂ, STR. 1907 - CENTRUL DE ZI MARGHERITA
CONSTANŢA, STR. VENIAMIN COSTACHE - CENTRUL DE ZI PENTRU COPIII STRĂZII "TINERI PENTRU MISIUNE"
CONSTANŢA, STR. DRAGOSLAVELOR - FUNDAŢIA DIACONIA
CONSTANŢA, STR. IZVOR - MODUL FAMILIAL PENTRU BĂIEŢI
CONSTANŢA, STR. MIHĂILEANU - MODUL FAMILIAL PENTRU BĂIEŢI - CASA MICHELE MAGONE
CONSTANŢA, STR. VENIAMIN COSTACHE - MODUL FAMILIAL PENTRU FETE
VALU LUI TRAIAN, STR. TINERETULUI - MODUL FAMILIAL PENTRU FETE - CASA CLAUDIA
CONSTANŢA, STR. VENIAMIN COSTACHE
Fara suparare ptr se-sayd , ca anunt asta pe forum inainte sa-l sun personal , dar m-am saturat sa fiu luat la palme ptr ca lumea tot intreaba ce fac cu banii , ca banii sunt la mine si nici mie nu-mi face placere sa port grija a cateva milioane , asa ca ori facem ceva si repede ori va returnez banii si gata...
sigpic
Comment
- ADĂPOSTUL DE ZI ŞI DE NOAPTE PENTRU COPII STRĂZII - REZIDENŢI
-
Eu sunt de acord cu masura aceasta. Nu sunt copii numai prin spitale, copii necajiti se intalnesc si la orfelinate etc.
p.s. Eu unu am si uitat de banii dati serios . Nu te-am invinuit cu nimic. Stiu ce parere ai despre mine dar am zis ca sa stii PufosuleFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
Comment