Un topic optimist zic eu...
E timpul sa ne facem si noi aparitia pe la regionale/nationale.
Pe anu asta v-am propus SIBIU , am fost doar eu cu Andy , mai erau 2-3 dornici dar nu au putut din cauza muncii.
Va propun sa mergem la CLUJ!!!
Detalii Regionala CLUJ
Regionala se va desfasura in perioada 17-18-19 septembrie.
Ideea e sa mergem sa vedem tara , deci scopul principal nu e doar regionala , jumate din placere e drumul pana acolo asa ca cei care sunteti dorncii de consumat benzina haideti la drum.
Incepem o lista timida cu cei care ar fi interesati :
1.sonykel
2.beci
3.laurr
4.andrushk
se poate si cazare cu cortu , ne cuplam la masini etc... deci haideti la CLUJ.
Traseu pana la cluj o sa includa transfagarasanu sau cheia de brasov , niste trasee splendide din toate punctele de vedere , peisaj , dificultate etc.
Cheia e asflatat e de nota 9.
Transfagarasanul e si el asfaltat de 7-8 sa zicem mai mult denivelat dar nu intrece gropile , denivelarile de pe b-dul mamaia.
Cei din constanta care cititi topicul
Raspundeti macar , nu nu vreau sa vin , nu ma intereseaza , da poate o sa vin etc. macar un da sau nu sa stiu si eu care e situatia etc...
PS. eu am 2locuri in masina , plus mult spatiu de bagaje.. deci ma ofer ori sa ne combinam la benzina , ori sa va car bagajele in caz ca sunteti prea multi in alta masina.
Eu sigur vin cu masina mea ptr ca vreau sa conduc , am chef de condus.
E timpul sa ne facem si noi aparitia pe la regionale/nationale.
Pe anu asta v-am propus SIBIU , am fost doar eu cu Andy , mai erau 2-3 dornici dar nu au putut din cauza muncii.
Va propun sa mergem la CLUJ!!!
Detalii Regionala CLUJ
Regionala se va desfasura in perioada 17-18-19 septembrie.
Ideea e sa mergem sa vedem tara , deci scopul principal nu e doar regionala , jumate din placere e drumul pana acolo asa ca cei care sunteti dorncii de consumat benzina haideti la drum.
Incepem o lista timida cu cei care ar fi interesati :
1.sonykel
2.beci
3.laurr
4.andrushk
se poate si cazare cu cortu , ne cuplam la masini etc... deci haideti la CLUJ.
Traseu pana la cluj o sa includa transfagarasanu sau cheia de brasov , niste trasee splendide din toate punctele de vedere , peisaj , dificultate etc.
Cheia e asflatat e de nota 9.
Transfagarasanul e si el asfaltat de 7-8 sa zicem mai mult denivelat dar nu intrece gropile , denivelarile de pe b-dul mamaia.
Cei din constanta care cititi topicul
Raspundeti macar , nu nu vreau sa vin , nu ma intereseaza , da poate o sa vin etc. macar un da sau nu sa stiu si eu care e situatia etc...
PS. eu am 2locuri in masina , plus mult spatiu de bagaje.. deci ma ofer ori sa ne combinam la benzina , ori sa va car bagajele in caz ca sunteti prea multi in alta masina.
Eu sigur vin cu masina mea ptr ca vreau sa conduc , am chef de condus.
Comment