Mai nou o spal exclusiv pe Oborului, langa dispeceratul de taxi (general taxi, daca nu ma insel). E cam scump (30de lei cu tot tacamul, printre care si ceara) dar la 4 spalari o ai pe a 5-a moca
Spalatorii din Constanta
Collapse
X
-
-
Eu o spal pe bratianu peste drum de spalatoria trompi si dau 230 ron int+ext spuma dar la interior da numai cu aspiratorul iar geamurile sunt varza de fiecare data. Nu cred ca ma mai duc acolo. Profit si o sa ma duc la una de care ziceti voi.
Iar la spalatoria trompi de pe bratianu a fost cel mai varza spalatul. La norma.Last edited by andrei; 25 September 2008, 22:31.Tacanit intre volan si scaun...
Comment
-
Cel mai bine mergi la o spalatorie a unei benzinarii, e mai simplu si iese mai bine.
Comment
-
Eu o spal de mult timp la general taxi pe str. Oborului nr.46 si sunt multumit. Interior, exterior, spuma, ceara, portbagaj = 30 ron. Si la 4 spalari a 5-a e gratis.
Comment
-
Originally posted by Popa Monica View PostEu o spal pe bratianu peste drum de spalatoria trompi si dau 230 ron int+ext spuma dar la interior da numai cu aspiratorul iar geamurile sunt varza de fiecare data. Nu cred ca ma mai duc acolo. Profit si o sa ma duc la una de care ziceti voi..
Comment
-
Azi am fost si eu la spalatoria aia de langa servicele General Taxi , desi a durat cam multisor , asta pentru ca o singura persoana a facut toate operatiunile, sunt multumit de rezultat. A fost mult mai atent la detalii , deci voi mai reveni , mai ales ca locuiesc in apropiere ., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
General taxi e aia de pe Oborului de care s'a mai discutat? Daca da, florine inseamna ca suntem vecini
Esti offtopic , el sta pe la ICIL...Deci , da ai dreptateLast edited by SoNyKeL; 29 September 2008, 00:06.sigpic
Comment
-
On-topic - hai sa ne vedem la spalatoria de pe Oborului (pufosule vb despre spalatorie).sigpic
Comment
-
Originally posted by SoNyKeL View PostIn topicu asta fac niste reguli specifice de postare...
Cine nu le respecta va avea de suferit
1.Numele Spalatoriei
2.Locatia/Adresa
3.Tarife/Servici Oferite
4.Optional Programul cand e deschis sau daca e Non-Stop
5.Cat de multumit ati fost
6.Cat ciubuc ati lasat
7.Fara caterinca , cine spala masina in curte sau la munca nu ma intereseaza Se vrea a fi un topic serios si cu informatii stricte la subiect si utile...
Clar???
sigpic
Comment
-
Fratilor am si eu o intrebare pentru domniile dumneavoastra : cine imi poate recomanda o spalatorie auto in C-ta , la care pot spala motorul , fara a avea nici cea mai mica problema? Vreau ceva concret, adica testat de voi, si nu din povesti nemuritoare auzite la o barfa . Multam anticipat !, sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
Comment