eu am fost pe la 12 se circula foarte bine. maine poimaine o sa ajung si pe la alte ore sa vad cum sta treaba.....
Trafic Pe Strazile Constantei...
Collapse
X
-
Am fost si eu pe Mircea ieri si mi-am blestemat zilele, si pe cei care au facut sens unic acolo . Daca acum este asa , apai la vara am pusso. Pe Tomis inca nu am avut ocazia sa ajung , dar banuiesc ca daca este mult mai lat , acolo nu's probleme, decat din partea celor care inca nu stiu ca s-a facut sens unic si nici la semne nu sunt atenti.
Poate in timp va deveni cunoscuta modificarea asta , si cine stie va fi benefica soferilor, dar acum..... e jale nene , in special pe Mircea de la Soleta la Capitol., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Inca nu am iesit pe sosea dar am cateva informatii despre Judetul Constanta:
-DRDP Constanta: se actioneaza cu 63 autoutilaje si s-au raspandit 451 t material antiderapant
- jud Constanta s-a actionat cu 11 Autobasculante si 3 unimoguri si s-au consumat107 to material antiderapant.Last edited by andy_x3m; 17 December 2009, 13:02.Intalniri Logan Club Constanta:
In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
Ptr detalii : 0723.955.045
Comment
-
In oras am circulat peste tot , fara nici o problema .Am vazut ca aruncau cu antiderapant pe jos , si-a facut primaria treaba. In afara orasului... nu am apucat sa merg. Acum sa vedem ce va fi continuare , in cazul cand va ninge ceva mai abundent , sau va fi polei ., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Polei e si acum, dar se circula decent. Azi, la primi fulgi au inceput sa arunce cu nisip, sau ce e ala.sigpic
Comment
-
Eu am venit acum de la o tura de oras plus un pic de Aqua si se circula extraordinar pentru aceste conditii. Primaria si-a facut treaba admirabil, mai ales ca la noi ninsoarea nu e ceva obisnuit.sigpic
Comment
-
da pot zice si eu ca in oras e fff bine si desi la prima vedere pare ca nu au facut nimic cand iesi pe sosea observi ca circula decent sunt portiuni mari gen varianta-dona spre fabrica de paine e negru negru , in schimb de la iesire in constanta e destul de urat iar de la eforie nord in colo e jale rupi masina in 2 de la denivelarile de gheata...
sigpic
Comment
Comment