poate vin si io ! POATE
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by ct11lyvhai sa ma laud cu jantele. dar o sa fie pe masina cand am gume si suspensia . pana atunci in poza
Pe ce masina vrei sa le pui ??
Sper ca nu pe Logan
Sau daca le pui ... pune si tu niste discuri de frina mai mari, cu etriere sport si atunci jantele astea o sa pice super.
Dar pana nu scapi de tamburul de pe spate, si discurile alea amarate pe fata eu zic ca nu se merita.
Fa si tu un tuning frumos ... adica sa pui ceva si pt. frine, nu doar amortizoare, arcuri si jante.
Nu uita ca degeaba iei viteza daca nu te poti opri.
Eu recomand niste jante mai pline ... care sa acopere saraciile din spatele lor.
Nu ma intelege gresit ... e doar parerea mea.sigpicAmbition 1,5 Dci 85CP stock
:I::N::S::A::N::E: :D::R::I::V::E::R: power by unEL :mafia2:
Comment
-
Lui Emi i-am dat buzz pe mess, si nu mi-a raspuns , eu cred ca este plecat din C-ta, poate la Sulina. Si acolo merge la sala pt. calculator, asa ca este de inteles . Dar ce mai , vi sa facut dor de el?
Altceva , cu ce va mai laudati ? Banuiesc ca deabia asteptati Duminica, nu?, sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Traieste dar in week-enduri a tot fost plecat s de asta nu a mai venit pe la intalniri. Spatamana asta nu vine ca e masina la tatal lui. Cred ca nici eu nu ajung ca se poate sa plec la bucuresti cu niste treaba si sa livrez niste pleoape
Comment
-
ce ma ... ca numai gaseam masina dupa vreo 2 zile uitasem unde am pus`o pana m-a sunat subsemnatu care a facut 18 ani si mi-a adus aminte ) ca eu m`am trezit acasa nu m-am mai trezit la alaAlex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )
Comment
-
Intalnire LoganClub Constanta in data de 4 Noiembrie va fi la AQUA MAGIC in parcare la ora 16,si-au anuntat prezenta urmatori useri de mai jos ai forumului:
1. Christnacht
2. CT-87-VFM
3. CT-07-APV
4. Costin_ct
5. Sonykel
6. Beleaua
7. GXG
8. FLORYN
9. DyZ
10. memo
11. miTzaH
12. RDD30