If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pai nu sambata maine ma internez adica miercuri si ar trebui tot maine daca nu poimaine sigur sa ma opereze acum sa vad ce care si cum ...
Lista :
1.SuperCar
2.Sonykel
3.Cristinacht
4.GxG
5.Beleaua ( nu se stie pentru ca ii peticesc doctorii partea dreapta ... vor sa ii fure apendicu )
6.continuati lista... va rog nu o mai lasati adaugati-o in fiecare post
laborex explicami in privat care vineri care duminica... astept sami dai un mesaj privat sau pe mess
1.SuperCar
2.Sonykel
3.Cristinacht
4.GxG
5.Beleaua ( nu se stie pentru ca ii peticesc doctorii partea dreapta ... vor sa ii fure apendicu )
6.continuati lista... va rog nu o mai lasati adaugati-o in fiecare post
mai nu mai fiti rai poate omul are o treaba mai buna de facut
si la noi avem un ct11lyv care ne abureste de juma de an ca vine si are examene,apoi admitere si dupa aceea are masina lovita
putem avea fiecare pareri de aceea am luptat la revolutie ca voi si noi sa avem dreptul la o opinie asa ca va rog mai incet cu "gura" puteti sa aveti un limbaj mai adecvat
@virtualmansorin ei doi se cunosc sonykel cu ct11lyv,de asta isi si permit sa vorbeasca asa,eu doar am vrut sa posteze pozele cu masina in topic-ul de mai jos ca sa nu se faca offtopic cu comentarii ce nu isi au rostul in sectiunea asta(da si mai simplu putea sa faca un topic in sectiunea My Ride)...ultimu de jos din sectiunea asta LoganClub Constanta da se pare ca vb japoneza si e si greu sa il vada,desi sunt 7 topic-uri mari si late.
Asteptam prezenta obligatorie din partea userilor: FLORYN, Christnacht, gxg , mitzaH , 30RDD , Costin_CT, unEL
Hai salut baieti ! Ce sa va zic sambata scap de pe la munca cam pe la 14 si in principiu daca nu se iveste ceva ... vin , normal.
Si imi cer scuze celor care imi dau mp, sau mesaje pe mess, dar intru cam rar pe calculator, si nu vad mesajele la timp. Imi pare rau, dar asta este.
Cu stime , FLO.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment