face omu galajie modifica bre acolo )
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Cateva poze de la intalnirea de azi 11.11.2007.In tara momentan.
Comment
-
Originally posted by sonykelBaieti iar s-au schimbat reglementarile...
Deci la noi week-end-ul incepe de joi asa ca va zic programu:
1. Joi ora 17 intalnire la Portofino cu Scop de o cafea
2. Vineri seara ora 22:00 intalnire la Aqua Magic(ptr doritorii de barfe seminte si senzatii tari)
3. Duminica ora 16:00 intalnirea Logan Club
Cine a vazut mesajul meu este rugat sa isi anunte prezenta sau absenta...
mi-a venit si mie masina pe data de 09.11.2007 adica vinerea trecuta si vreau sa stiu si eu mai multe chestii despre loganuri .. )
imi raspundeti si vin si eu la intalnirile voastre.
sa aveti parte de sosele bune nu cal a bulgari baftaaaaaaaaaaaaa
Comment
-
HessuS ne gasesti in fiecare Duminica de la ora 16.00 in parcarea din spate de la Aqua Magic! Te asteptam la intalniri!
Originally posted by Cristi_Xpdap...da multa lume nu este asa activa pe forum,deci trebuie anuntata!poate ca ar vrea sa vina...doar ca nu stiu
cand e urmatoarea in constanta vin si eu )
drum bun :P
Originally posted by Costin_ctHessuS ne gasesti in fiecare Duminica de la ora 16.00 in parcarea din spate de la Aqua Magic! Te asteptam la intalniri!Last edited by Cristi_Xp; 13 November 2007, 17:03.In tara momentan.
Comment
-
Originally posted by Costin_ctHessuS ne gasesti in fiecare Duminica de la ora 16.00 in parcarea din spate de la Aqua Magic! Te asteptam la intalniri!
aici ai dreptate ...)
cand e urmatoarea in constanta vin si eu )
drum bun :P
i`ll be there )In tara momentan.
Comment
-
Originally posted by Costin_ctCristi_Xp ce ai facut din postul meu? Ca in nici un caz eu nu am scris asa ceva?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment