If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ok...
deci pana acum:
1.-Sonykel
2.-FLORYN
3.-30RDD
4.-UnEl
5.- cristi
6.- RamboX
7.-????
oricum o sa fim mai multi sau cel putin teoretic asa ar trebui
1.-Sonykel
2.-FLORYN
3.-30RDD
4.-UnEl
5.- cristi
6.- RamboX
7.-DyZ
8.-CosTin87SIE
9.-Beleaua (vineri a spus ca vine)
10. Supercar (nu se poate sa lipseasca)
11. GxG
12.???
13.???
14.???
15.???
16.???
Cu parere de rau va spun ca nu am putut veni pt. ca mi s-a agravat problema cu maseaua, si nu vreau sa ies din casa.
Cu regret va anunt ca stau in casa cu o punga de gheata pe obraz, si ma gandesc la intalnirea voastra.
Imi pare rau dar asta e situatia.
sigpicAmbition 1,5 Dci 85CP stock
:I::N::S::A::N::E: :D::R::I::V::E::R: power by unEL :mafia2:
Beleaua Alex: De acum inainte ... cu regret vreo luna - doua voi lipsi ... am avut o operatie la fiere ... pe care se pare ca am avut ghinionul sa am ceva complicatii pe masa de operatie si doctorii au trebuit sa ma opereze si la stomac ... acum urmez un tratament la stomac & plaman
Imi pare rau ca Alex(Beleaua)nu se simte prea bine.Ii urez multa sanatate iar cei care-l vizitati sa-i spuneti ca suntem alaturi de el Inca odata MULTA SANATATE !
Imi pare rau ca Alex(Beleaua)nu se simte prea bine.Ii urez multa sanatate iar cei care-l vizitati sa-i spuneti ca suntem alaturi de el Inca odata MULTA SANATATE !
sanatate si din partea noastra(sper ca vorbesc si in numele logan club tm)
Dar scurti ati fost azi ....
Si nici un suc nimic ???
Cu inima indoita am iesit din casa pe la 16:45 am fost pana la doctor, si pe la 17:15 eram la aqua ... dar nu mai era nimeni.
L-am sunat pe Florin si mi-a zis ca ati plecat acasa toti ... RUSINICAAAA ... unde-i spiritul de a mai povesti la o cafea ????
Duminica viitoare sper sa nu ratez intalnirea.
sigpicAmbition 1,5 Dci 85CP stock
:I::N::S::A::N::E: :D::R::I::V::E::R: power by unEL :mafia2:
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment