Am uitat sa va intreb nu trebuia sa fiti la Brasov ieri? Ca asa se anuntase intalnirea nationala..
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by unELDar scurti ati fost azi ....
Si nici un suc nimic ???
Cu inima indoita am iesit din casa pe la 16:45 am fost pana la doctor, si pe la 17:15 eram la aqua ... dar nu mai era nimeni.
L-am sunat pe Florin si mi-a zis ca ati plecat acasa toti ... RUSINICAAAA ... unde-i spiritul de a mai povesti la o cafea ????
Duminica viitoare sper sa nu ratez intalnirea.
valeriu sa stii ca lau abordat si pe politist iau dus un flyer cu loganClub
sigpic
Comment
-
My first "date"
Prima oara cand merg si eu la o astfel de intalnire si sincer a fost relativ placut ... am prins ceva rasete si intoarceri cu frana de mana ce au ademenit politia de parca gogosile facute pe sosea erau de mancare ) . Era sa regret ca nu am mers undeva sa discutam la cald ca sa cer cateva informatii ... insa ma lamurit Floryn pe drumul de intoarcere cum sta cu achizitionarea de logan (mersi mult Floryn ) . sa posteze careva si pozele cu grupul sa am si eu dovada ca nu m-am sustras de la intalnirea cu pentru altceva ) . multa bafta la toata lumea si sanatateFor Those About To Ride I Salute You .Hail :paladin: Hail :paladin: Hail :vehicles_ChopperEmo
Comment
-
Originally posted by cristiPrima oara cand merg si eu la o astfel de intalnire si sincer a fost relativ placut ... am prins ceva rasete si intoarceri cu frana de mana ce au ademenit politia de parca gogosile facute pe sosea erau de mancare ) . Era sa regret ca nu am mers undeva sa discutam la cald ca sa cer cateva informatii ... insa ma lamurit Floryn pe drumul de intoarcere cum sta cu achizitionarea de logan (mersi mult Floryn ) . sa posteze careva si pozele cu grupul sa am si eu dovada ca nu m-am sustras de la intalnirea cu pentru altceva ) . multa bafta la toata lumea si sanatate
sper ca la urmatoarea sa nu ne mai eschivam toti asa de repede...
sigpic
Comment
-
Originally posted by cristiala mic si negru care respira greu :P ... fes pe cap geaca piele fular farul blugi albastru . mic de statura ... shtiu greu de observat
Politia isi mai face aparitia pe acolo asa din cand in cand, e zona cu risc maxim , si trebuie pazita,
Mai stiu ca era un Logan albastru egee in parcare langa teatru, si voi i-ati pus un flyer , cine stie ce nr. avea ? Cred ca este al lui Alex (ct-24-alx).
@Cristi - cu placere si te mai asteptam la intalniri, poate tot asa te mai ia RDD-ul.
@Supercar - multumim pentru poze !
Cu stima, FLO., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
Comment