Multumesc mult. Poate imi fac curaj si vin la next meeting(s)
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
floryne eram putin ironcik dar totusi raman cu un fix pe creieri dece logan club este dat la o parte? pai ptr ca ei nu pricep diferenta intre un club auto si intalnirea unor loganisti si un racing club si intalnirea unor soferi pasionati de senzatii extreme...
oricum eu o sa vin atat timp cat am cu cine sa stau la palavre...
eu anu trecut de revelion eram in port cu hellman la taclale asa ca propun de revelion candva la 2-3 noapte sa ne vedem la o tigara )
sigpic
Comment
-
Originally posted by ViktorMultumesc mult. Poate imi fac curaj si vin la next meeting(s)JUST ME.....30-rdd......
Comment
-
pai eu zic ca sa se dea stickerele la intalnire....ca sa semneze prezent pt ele....si sa mai facem si o mica intelegere sa vina macar la 2 intalniri pe luna.... ....parerea mea.... daca e ceva ziceti si voi ceva astia mai veki.....si app la multi ani Ema....poate te mai vedem pe la intalniri....JUST ME.....30-rdd......
Comment
-
Este buna ideea lui Sonykel.Numai bine la toata lumeaFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
scuzati-ma ca sunt off topic si rog moderatori mai ales pe unu cristi gurureulea sa nu stearga.... D
am gasit o oferta de module impuls ptr geamuri(adica apesi scurt si geamu se ridica/coboara singur) cu 60ROn modulul , ma gandeam poate mai vrea cineva dam comanda si poate ne face si o reducere ceva , modulele se monteaza super usor si simplu , se aplica intre buton si mufa fara improvizatii si alte nebunii... NUUUUUUUUU FAC RECLAMA!!!
sigpic
Comment
-
Originally posted by SoNyKeLpai nu stiu nici eu cum sa fac , totusi ma gandesc daca le dau si le pun ne fac reclama in oras vede lumea ne cauta si poate asa atragem lume la intalniriD
Comment
-
Eu zic ca stikerele sa fie montate (lipite) la intalnire , si nu inmanate asa ca il va lipi el candva, chiar daca il plateste. Parerea mea, de ce sa-l ceri daca nu'l pui pe masina? Ori suntem toti la fel , ori renuntam la ideea cu stikerul si gata.
Cu stima, FLO.
L.E.- care din membri Logan Club cu Logan albastru, are masina la vopsit , acolo langa RAR? Ce sa intamplat , a facut accident? Stie cineva?Last edited by FLORYN; 11 December 2007, 21:16., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
Comment