Am si eu o intrebare... Stikerele sunt rezistente la intemperii.. durabile? Ati avut probleme sa se deterioreze? Taicamiu nu cred ca mar lasa sal pun si deaia intreb .. poatel conving ca e ok.
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
e ok stai calm se pun pe geam si nu au ce sa strice(sa zici ca ataca vopseaua etc)
deci ia sa vad prezenta la intalnire duminica...
supercar nui mai baga tu din burta lasai sa se scrie in lista...
deci
1.SoNyKeL
2.completati lista si dati mai departe
sigpic
Comment
-
Originally posted by SoNyKeLsupercar nui mai baga tu din burta lasai sa se scrie in lista...
deci
1.SoNyKeL
2.completati lista si dati mai departe
1. SoNyKeL
2. FLORYN
3. Me
Comment
-
exact ca sa nu ne mai facem iluzii ca vine si cutarica si cutarica sa stam sa asteptam mai ales ca a venit frigu stam 30-40min si dupa ne retragem la un cico ceva..
apropo bine ca n-am facut rezervare la pizzico ptr duminica trecuta ))) ca eram suparat rau pe voi
sigpic
Comment
-
Originally posted by ViktorAm si eu o intrebare... Stikerele sunt rezistente la intemperii.. durabile? Ati avut probleme sa se deterioreze? Taicamiu nu cred ca mar lasa sal pun si deaia intreb .. poatel conving ca e ok.
Cat despre stickere stai linistit ca rezista bine pe parbriz si luneta,chiar daca speli masina zilnic.
Comment
-
1. SoNyKeL
2. FLORYN
3. SuperCar
4. 30-RDD
5. .........
asta ramane cea mai buna varianta cu stickerele sa se puna la intalnire....promit ca ma ocup eu de asta in lipsa lui GXG.....si cea ce priveste cu intemeriile il pui pe geam nu pe vopsea asa ca nu are la ce sa afecteze (Viktor)...asa ca va asteptam la intalniri.... .....prezent ca intotdeauna nu scap nimic local.....JUST ME.....30-rdd......
Comment
-
Originally posted by SUPERCARexact asta vroiam sa zic si eu,cine vrea sa vina la intalniri sa zica aici si asa vom sti si noi cine vine sigur sau nu.
1. SoNyKeL
2. FLORYN
3. MesigpicAmbition 1,5 Dci 85CP stock
:I::N::S::A::N::E: :D::R::I::V::E::R: power by unEL :mafia2:
Comment
-
Originally posted by 30rdddaca o sa am drum la mangalia te ajut cu cea mai mare placere.....dar te anunt numai sa intri si u pe forum....ca acolo pot sa mai postez....asa ca tinem legatura...Logan 1.6MP
Comment
Comment