Asa este.Spor la tunat, de abia astept sa-ti vad masinuta
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by SoNyKeLalxex unde ai fost mai??? ai fost cel cu loganu rosu tras aculo separat pe bordura??? pai de unde vrei sa stim ca tu erai , crezi ca muscam?
Originally posted by SUPERCARdata viitoare sa stai mai mult, si fii un pic mai sociabil ca nu te mananca nimeni
SARBATORI FERICITE TUTURORLogan 1.6MP
Comment
-
Logan 1,4MPI
Buna baieti (loganisti),din partea lui Steel si Costel va uram "Sarbatori fericite", si un an cat mai bun , sanatate si tot ce-a ce va doriti voua si familiilor voastre.
"Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa!
Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi!
Deschideti inimile si lasati bucuria si implinirea sa va intre in suflet! "
P.S.La anu' cati mai multi km si cat mai multe Tunnigu-ri la frumusetile noastre care ne cara si ne incanta ori de cate ori le conducem.
Ai vostri loganisti
Steel (IS 58 DAB)
Costel (IS 25 PCG)
Comment
-
Prima intalnire NEoficiala pe anul 2007 LoganClub Constanta in data de 30 Decembrie in parcare in spate la AQUA MAGIC la ora 16.
Cine crede ca poate veni sa se treaca cu prezenta pe lista.
Prezenti:
1. Sonykel
2. CosTin87SIE
3. unEL
4. ct-07-apv
5. Beleaua (asteptam confirmarea)
6. Floryn (asteptam confirmarea)
7. ???
8. ???
9. Emr3
10. ???
...In tara momentan.
Comment
-
Originally posted by AlxexAla eram nu`mi place sa ma bag asa in seama aiurea dak nu cunosc ...
Cand ai venit u ... pwr ... am venit si yo sa dau noroc cu toti ... vreo 2 m`au lasat cu mana intinsa plm ...
SARBATORI FERICITE TUTUROR
scuzane ca tiam facut o impresie proasta dar trebuia sa parchezi si u masina langa noi...cu mine ai dat noroc?sau team lasat si eu cu mana intins
sigpic
Comment
-
Originally posted by SoNyKeLsi pe mine ma lasat supercar cu mana intinsa...
scuzane ca tiam facut o impresie proasta dar trebuia sa parchezi si u masina langa noi...cu mine ai dat noroc?sau team lasat si eu cu mana intinsLogan 1.6MP
Comment
-
Multumim Steel si Costel pt urari.Si noi va uram Sarbatori fericite, sanatate, fericire si un an nou mai bun.LA MULTI ANI !!!Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
inca o intalnire resita a celor de la logan club...bvo voua baieti si la cat mai multe.pun si eu acum cele cateva poze care am reusit sa le fac pana sa moara camera ) si lyv...ai grija nu esti singurul care ai masina modificata:P data viitoare vin cu power box-ul pe ea si:P inrest sarbatori fericite tuturor si poate ne mai vedem la aqua zilele astea sau daca nu pe 6 la prima intalnire.bye all
Comment
-
Un alt filmulet de la intalnirea din 23 Decembrie 2007
http://www.youtube.com/watch?v=LQF0u1RB20Q
PS.Puteti sa dati si un rate de 5 steleLast edited by SUPERCAR; 24 December 2007, 15:43.
Comment
-
si apar si cateva filmulete de duminica 23 decembrie 2007 ultima intalnire oficiala...care a fost super tare in sinea ei.....numai bina la toata lumea...si Sarbatori Fericite.....cred ca deacuma ne mai vedem la anu ca au inceput sarbatorile si vreau sa imi tin carnetul.... (scuzati calitatea dar era frig telefonul naspa s tot asa)JUST ME.....30-rdd......
Comment
Comment