Originally posted by gaby999
View Post
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
A venit Loganul
Fratilor loganul meu a ajuns la dealer . sambata dupa ce gasesc sofer il aduc in fata blocului (ca eu inca nu am carnet, marti trebuie sa dau examen) si poate duminica ,de pe 20 ian, o sa vin si eu la intalnire cu noua achizitie ... ce marfa ar fi ... sa imi tineti pumnii marti si sper sa nu se decaleze examenulFor Those About To Ride I Salute You .Hail :paladin: Hail :paladin: Hail :vehicles_ChopperEmo
Comment
-
Imi cer scuze dar Duminica acum nu pot veni la intalnire deoarece sunt plecat din localitate la parintii prietenei mele.Numai bine baieti si sa aveti gija de voi.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Ma alatur si eu protestului tau, Sonykel. Incepand de acum eu NU MAI FAC NICIO lista de prezenti pentru intalnire! Rog unul dintre moderatori sa faca un topic pentru alegerea organizatorului de intalniri pentru Constanta care sa includa si un pool. Eu il propun pe Sonykel ca organizator sau sa revina Supercar la datorie...sau...hotarati voi! Numai sa faceti ceva in sensul asta! Ca e pacat ca la Constanta sa nu existe asa ceva.
Chiar daca nu mai fac nicio lista de prezenti... va asteptam sa veniti cat mai multi la intalnirile noastre in fiecare Duminica de la ora 16.00 in parcare in spate la Aqua Magic!In tara momentan.
Comment
-
hai LA MULTI ANI! poate vin si eu daca ma ia cineva cu sufa , loganu meu s`1a cam stricat tre sa il faca "marii experti" de la dacia , ca cica , a inghetat domne cureaua de distributie si a sarit peste cativa dinti si motorul merge foarte prost si foarte galagios...si mai vor si bani sa o faca , au uitat ca e in garantie, dar eu astept acusica raspuns de la vocea clientului si urmeaza sa o tractez sa o faca aia la reprezentantza pe garantie ca e defectul lor...
Comment
-
Imi pare rau pt tine Nicusor , bine ca inca este in garantie.O sa fie la fel de furioasa ca prima data nu-ti face griji .La Multi Ani si tot binele din lume.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
Comment