If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
fara suparare domn profesor dar eu intrun an am mai multi kilometri decat aveti dumneavoastra de cand aveti permisul... deci nu cred ca conteaza doar masinutele...
si daca ar fi sa ne dam si sa zicem ca am fi soferi egali masina dumneavoastra va castiga ptr cai mai usoara... oricum eu nu ma dau la liniute...
Nu mai Sony nu se spune asa, fi mai cu talent : ai mers tu inapoi cat a mers el inainte,
Iar au inceput provocarile la liniute? Ce vi s-au sculat pistoanele?
fara suparare domn profesor dar eu intrun an am mai multi kilometri decat aveti dumneavoastra de cand aveti permisul... deci nu cred ca conteaza doar masinutele...
si daca ar fi sa ne dam si sa zicem ca am fi soferi egali masina dumneavoastra va castiga ptr cai mai usoara... oricum eu nu ma dau la liniute...
Chiar nu-ti dai seama ca ti-am zis in gluma?????????
A fost bine la intrunire azi, pacat cu vremea ca ne-a gonit.
@Emr3 - multumesc pentru interventia ta la masina.
@ Supercar - inca o data "la multi ani" .
@All - mor de oftica ca am uitat aparatul de fotografiat acasa, sper sa nu se mai repete,
da mi se pare ca i-am dat si a-5-a dupa ce am intorso la intoarcere,si mi-a placut insonorizarea care au puso de la prestige,se vede clar ca e mai silentioasa la interior
ps.masina mea nui bolid...are aceeasi CP ca masina ta doar ca o parte din CP sunt obtinuti din resoftare,dci-ul meu stock avand 70CP.
Eu propun sa se dea toata lumea cu RamboX si cine castiga sa dea o shaworma
sa lasam liniutele pentru alte evenimente ca iar o sa zica lumea ca suntem cascadori.
ps. tu ai venit vreodata la intalnirile noastre cu masina ca nu te-am vazut pana acuma?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment