baieti tin sa va anunt ca 2 intalniri nu mai pot veni....plec in cantonament......asa ca daca o sa am net o sa mai intru daca nu ne auzim.....aveti grija de voi....
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
@Vitriol - sa traiesti frate ! Stai sa-i incarc bateria la ATV , sa-l vezi,
@On line 24 ore - imi pare rau pentru masina ta, sper sa se rezolve repede, si sa nu fie grav.
@Cristi - Daca te mai pot ajuta cu ceva , cu cea mai mare placere.
@30rdd - succes in cantonament !
Baieti ce naiba mai, am inceput sa venim din ce in ce mai putini la intalniri, care'i scuza? Nu sunt eu ala cu mersul la un suculet in bar , dar cu prezenta in parcare nu o dau cotita . Aveti dreptate nu'i prezenta obligatorie, dar o jumatate de ora acolo nu cred ca e asa o povara sa ne vedem si noi , nu?
Cu stima , FLO., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
incepuse sa ploua ma sii ii topea. .au fugit . .http://img211.imageshack.us/img211/1...ostwantab7.gif
id mess liviu_stilist
Comment
-
Originally posted by SUPERCAR View Postsa lasam liniutele pentru alte evenimente ca iar o sa zica lumea ca suntem cascadori.
ps. tu ai venit vreodata la intalnirile noastre cu masina ca nu te-am vazut pana acuma?
ps.duminica am fost prima oara la intalnirile VOASTRE si eram cu Solenza (asa cum am si scris inainte de intalnire)
slz = solenza
Comment
-
poate ca odata cu incalzirea vremii isi vor aduce aminte de logan club inca cativa si vor reincepe sa vina la intalniri.nu vreau sa fiu rau dar acum incepe sa se vada cine este loganist adevarat.in alta ordine de idei 1. va multumesc toturor pentru sfaturile si lucrurile noi pe care le-am invatat si aflat de la voi si tin sa va anunt ca voi incerca sa va ajut si eu cand se va putea.2.cosmine poti sa ma treci si pe mine pe lista ca merg la brasov la intalnire si sper sa ne distram cat mai bine cu putinta si recomand tuturor celor din constanta sa incerce in limita posibilitatilor financiare si de timp sa vina...aduc un vin de va lingeti:P.pana data viitoare conduceti prudent si ochii pe fete
Comment
-
Sa vina in primul rand primavara si o sa iesim si la un gratarel ceva ca trebuie... Pana una alta cei din Constanta nu sunteti interesati de asa ceva: http://www.loganclub.ro/forum/vand_a...are-t2157.htmlIn tara momentan.
Comment
-
Urmatoarea IntalnireSi-au anuntat prezenta urmatorii membri:
03-Februarie-2008 ora 16:00 Aqua Magic :
1. CosTin87SIE
2. Sonykel
3. alexZBF
4. me
Asteptam sa ne confirme sau nu prezenta urmatorii useri ai forumului:
1. Jonivip
2. hessus
3. Deluxe
4. ct-07-apv
5. Christnacht
6. leoion
7. ct11lyv
8. $3fu_Em@
9. Flavy
10. ct11lyv
11. Viktor
12. nicusor84
13. Hellman
14. live4racing
15. Emr3
16. DyZ
17. CT-87-VFM
18. memo
19. FLORYN
20. online24hh
21. cristi
22. andreasxts
Sper ca n-am omis pe nimeni...
Asteptam pe oricine veniti ca nu muscam...
Dupa orele 17 ne vom aduna La Scoica Land(Langa Hanul Piratilor inspre Navodari)
Comment
Comment